Sorting by

×

Hallod, mit mond a horoszkópod? Megsúgja, 2022-ben melyik lesz a legszerencsésebb hónapod! Eltalálod?

Ha még vagy ébren, esetleg már kivetett az ágy, érdemes belenézned, mit sugdos a horoszkópod! Mindig van néhány csillagjegy, akit már szilveszter éjjelén különösen szerencsés évvel kecsegtet, de ne aggódj: neked is jut egy rendkívül szerencsés hónap!

Kos: április

Ez lesz a te hónapod! Igaz, egybe is eshet a születésnapoddal, de ez csak dupla öröm. Jövő áprilisban nagyon magabiztos leszel, és innen csak egyre nő az önértékelésed. Kiváló döntéseket hozol, és még egy nagy előrelépés is benne van a pakliban a karriered terén.

…addig is olvasd, mit mond újév első szombatjáról….

Ma úgy érezheti, kedves Kos, hogy túl nagy felelősség nyomja a vállát. Talán olyan családi, vagy munkahelyi dolgok járnak a fejében, melyek már hosszú idő óta nyomasztják. Lehet, hogy egy kicsit elfáradt és ez okozza a túlterheltség érzetét. Pihenje ki magát, s gondolja át kötelezettségvállalásait, hogy biztosan bírni fog-e velük. Az új évben pedig figyeljen egy kicsit többet magára és csak annyi vállaljon, ami biztosan nem okoz nehézségeket.

Bika: július

Amiről eddig álmodoztál, az jövő júniusban körvonalazódik – a valóságban. Egy saját vállalkozás, egy vágyott nagy utazás, ebben a hónapban jeleket és lehetőségeket kapsz, amik a megvalósítás felé terelnek.

…addig is olvasd, mit mond újév első szombatjáról….

A mai nap nagyon szélsőségesnek ígérkezik, kedves Bika. Kaphat jó és rossz híreket is egyaránt, s ettől közérzete is ingaként fog váltakozni. A rossz hírek ellenére próbáljon teljes szívvel örülni a jóknak, a rosszakat pedig tárgyilagosan kezelje, így talán nem okoznak akkora fejtörést. A következő évben is tartsa szem elött a mai nap tanulságát, vagyis, hogy nézze mindig az élet napos oldalát.

Ikrek: augusztus

A magánéletedben érkezik egy csodás időszak ebben a hónapban, sőt, el sem hagy! Sok randevú után megtalálod az igazit, akivel élvezheted a nyár hátralévő részét. Ha kapcsolatban vagy, soha nem tapasztalt harmónia alakul ki augusztusra.

…addig is olvasd, mit mond újév első szombatjáról….

Kedves Ikrek. Ön általában nagyon tud hinni elképzeléseiben, de ma mintha egy kis zavar, kétség árnyékolná be gondolatait. Ne ijedjen meg, inkább használja ki kételyeit arra, hogy informálódik aggodalmának tárgyáról, s ezzel még mélyebben képes lehet belemélyedni eddigi meggyőződéseibe, vagy még időben tud váltani. Az év során is kövesse ezt a taktikát, s akkor nem érezheti becsapva magát.

Rák: július és szeptember

Azon szerencsések közé tartozol, akik 2022-ben két hónapban is megtapasztalhatják a csillagok támogatását. Ez a két hónap tökéletes időszak lesz egy nagyobb utazásra, vagy ha az élet bármely területén fontolgatod, akkor végre változtatni.

…addig is olvasd, mit mond újév első szombatjáról….

Ma egyik barátjáról kiderülhet valami igazán nyugtalanító dolog, amiról eddig sejtelme sem volt. Ez lehetséges, hogy egyfajta távolságtartást indít el önben. Legyen belátó, kedves Rák, hiszen mindannyiiknak megvan a magunk sötét kis oldala, s lehet, hogy ez annyira nem is rémisztő, inkább természetes. Gondolja át, hiszen az év során nem ez lehet az egyetlen negatív meglepetés ami érheti.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.