Hallott már ilyet? Európai körözöttek világkupája….

Hamarosan véget ér a 2018-as futball-világbajnokság, és fél, hogy hiányozni fog Önnek a foci? Félelemre semmi ok, az európai rendvédelmi szervek megkezdték saját bajnokságukat.

A huszonöt veszélyes, rendőrség elől menekülő bűnöző alkotta keret részvételével létre jött Európa legkeresettebb bűnözőinek bajnoksága, hogy ők is legalább annyira ismertek legyenek, mint a valódi futballisták. Minél több ember látja az arcukat, annál nagyobb eséllyel fogják el a rendőrök őket.

A cél

A Célkörözési Egységek Európai Hálózata (ENFAST) és az Europol legújabb kampányának egyetlen célja van: a kontinens legkeresettebb bűnözőinek arcát a lehető legtöbb európai polgár számára megmutatni. Ha tudja, hogy néznek ki, felismerheti őket, és lehet, hogy éppen az Ön által adott információ alapján kerül közelebb a rendőrség a keresett bűnözők elfogásához.
Ebben a ligában nem megtisztelő dolog játszani, mivel a játékosok mindegyike valamilyen bűncselekmény elkövetésével érdemelte ki részvételét ebben a bűnözői csapatban. A rendőrség által körözött személyek több mint felét emberölés, a többieket pedig kábítószer-kereskedelem, fegyveres rablás, csalás vagy a fentiek kombinációja miatt keresik.

A játék

Ezen a különleges pályán 25 játékos játszik, őket 23 európai ország rendvédelmi szervei körözik. A játék kezdetekor a pálya üres lesz. A holnap reggeli, 8 órás kezdést követően a nemzeti rendvédelmi szervek és az Europol megosztja a kártyákhoz tartozó feloldó kódokat a saját közösségimédia-felületeiken. A kilencedik, egyben utolsó kódot az európai szervezetek 2018. július 14-én, szombaton reggel osztják meg, ezzel válik majd teljessé a csapat a bűnözők kupameccsének lefújása előtt. A játék menetéről további részleteket találhat itt.

A meccs holnap, 2018. július 12-én 8 órakor indul. Ha részt szeretne venni a játékban, keresse a feloldó kódokat saját rendőrsége és/vagy az Europol közösségimédia-csatornáin, aztán töltse fel a www.eumostwanted.eu/crimeleague honlapon található felületre.

(forrás: police.hu)

Világbajnokság, szurkolás életveszélyben is

Biztonság a foci-világbajnokságon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük