Kiemelt hírek

Az őrületnek nincs határa! Hannibál, a kannibál köztünk jár – Csak erős idegzetűeknek!

kannibal

A németországi Thüringia volt a helyszíne nem régen egy kannibál bűntényének, amit a német sajtó által csak Nhat T. néven emlegetett vietnami diák hajtott végre, de ne feledkezzünk meg az ukrán kannibál apa-fia párosról sem.

Hannibál, a mester

A 24 éves férfi  megbabonázta a Thomas Harris által teremtett, Anthony Hopkinsnak pedig Oscar-díjat hozó 1991-ben bemutatott Hannibal  Lecter című film, a ” Bárányok hallgatnak” antihőse. Az évek során nem csak az alapfilmet, de annak folytatásait és az abból készült sorozatot is számtalanszor megnézte.

Nhat T. az elmúlt év augusztusában beballagott a rendőrségre és vallomást tett arról, hogy kalapáccsal agyonverte Chenxi L  jenai egyetemi hallgatót. A kutatók a diák testét huszonhét műanyag zsákban találták meg szétszórva, volt olyan zsák is, amit búvárok hoztak fel a Saale-folyó medréből. Zschaechner ügyész szerint, mivel az áldozat mája soha nem került elő és a vizsgálatok azt látszanak alátámasztani, hogy egy éles késsel kivágták, a tettes alighanem – ahogy azt példaképe Lecter el is meséli a filmben – megehette.

Az ügyészség álláspontja szerint a gyilkos azzal csalta fel áldozatát a lakására, hogy kiváló zenei felvételei vannak, majd kalapáccsal agyonverte és a fürdőkádjában darabolta fel. Ezt követte a “lakoma”.

Az ügyészség szerint a vietnami egyetemi hallgató skizofréniában szenved, ezért az ügyészség elrendelte az igazságügyi szakértői vizsgálatát.

A kannibál család

A 49 éves ukrajnai Maksim Kostyukov és 20 éves fia Jaroslav még a vietnami kannibálon is túltettek, amikor egy vendégüket, akiről kiderült, hogy volt rendőr, részegen lemészároltak. A bűnöző életmódot folytató apa-fia párost a nem várt fordulat annyira felmérgesítette, hogy a fiú a vendég,  Evgeny Petrov mögé került, majd lefogta egészen addig, ameddig az apja át nem vágta a torkát. 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A gyilkosság után az áldozatot feldarabolták, egyes részeiből levest főztek, a többit pedig szétszórták a környékbeli lakótelepen. A maradványokat másnap megtalálták. A gyanúsítottakat azután vették őrizetbe, hogy a hűtőszekrényükben ráakadtak az áldozat egyes darabjaira. A fejet a teraszon dugták el, amit elmondásuk szerint azért tartottak meg, mert azt hitték, nélküle nem lehet majd az áldozatot azonosítani.

About Author

Szólj hozzá!