Hányadik kerülete Budapestnek Petőhenye? – A falu polgármesterének elgurult a gyógyszere?

Deák István György, Petőhenye megválasztott függetlennek mondott első embere kényszert érezhetett arra, hogy ráerősítsen: Orbánnak mindenben igaza van! 

A Ripost és nyomában a Magyar Nemzet arról számolt be

hogy Karácsony Gergely azért “gyűlöli az autósokat”, mert korábban, többszöri nekifutásra sem sikerült letennie a vezetői vizsgát.

Sőt továbbmentek:

“a Karácsonyt megbuktató oktatók később megdöbbenve hallották azt a „hivatalos” magyarázatot, hogy azért nincs jogosítványa, mert nem is akarja, hogy legyen”,

azt pedig

“valószínűleg a PR tanácsadók javasolták, hogy azt mondja azért nem akar vezetni, mert gyerekkorában az édesapját súlyos baleset érte”.

Deák független faluvezető is a Magyar Nemzetnek nyilatkozott

Deák polgi azt mondta, januárra már érvényes vezetői engedéllyel rendelkezhetne Budapest főpolgármestere, ezáltal mindenki elégedett és boldog lenne.

Petőhenyei humor?

“Tudjuk, milyen trauma az, amikor az ember megbukik egy vizsgán, majd fóbia alakul ki miatta”

Deák a lapnak arról is beszélt: ha Karácsony Gergely főpolgármester jogosítványt szerezne, teljesen más ember lenne.

“Önállóan tudna döntéseket hozni, hiszen az autóban is egyedül ülne. A képviselő-testület egyöntetűen döntött arról, hogy felajánljuk a főpolgármesternek, hogy itt nálunk, nyugodt körülmények között lerakhatja a jogosítványt”

Nincs rászoruló a faluban, Deák úr?

A képviselő-testület döntése szerint egy pályázatból megmaradt forrást ajánlanak fel a főpolgármester oktatására. Deák hozzátette:

“Inhof Ferenc, volt katonatársa, az Alfa autósiskola oktatója vállalná is a feladatot, hogy a főpolgármestert megtanítja vezetni.”

A történteket nem menti az sem, hogy a polgármester környezetéből származó információnk szerint

a levelet magánlevélként küldte el Karácsony Gergelynek és Ő maga van a legjobban felháborodva, hogy miként lett sajtó-nyilvános.

Vidéken egyszerűbb….

Inhof a lapnak elmondta: vidéken egyszerűbb megtanulni vezetni, mint a fővárosban.

“Karácsony Gergely autóvezetéssel kapcsolatos félelmeiről most hallok először. A fóbiát le lehet küzdeni, hiszen első alkalommal mindenki szorongva ül be az autóba, ez később feloldódik”

– magyarázta Inhof Ferenc.

A főpolgármester korábban az ATV Egyenes beszéd című műsorában a tervezett sebességkorlátozással kapcsolatban arról beszélt: az ügy, hogy senki ne haljon meg közúti balesetben személyesen is fontos számára, ugyanis édesapja így vesztette életét, ezért nincs is jogosítványa.

Ennyit Petőhenye nyugalmazott vasutas polgármesterének “humoráról”

aki a 15 perc hírnévért úgy tűnik, még a legembertelenebb dolgokat is bevállalja.

kamion

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

  • Avatar
    2020.09.18 - 01:08
    Közvetlen hivatkozás

    Amolyan igazi “egybites” humor – maganugy. De azzal a hulye allitasaval, hogy Karacsaonhy mas ember lehetne, ha jogositvanya lenne, ezzel azt is kimondta, hogy akinek ma Magyarorszagon jogositvanya van, annak onbizalma is van, es mint ilyen, akar Budapest fopolgarmestere is lehetne! Tenyleg vannak meg emberek, akik ennyi esszel polgarmesteri szekben ulhetnek? Sajnos, ez rossz fenyt vet azokra is, akik megvalasztottak ot, mint a legokosabbat a telepulesen. Haaaat, ha o a legertelmesebb?…..:(

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük