Harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor - Városi Kurír

Sorting by

×

Harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor

Egyre otthonosabban érzi magát a kormányzat és köre abban a vad-cinikus hazugságban, amit egy nap alatt sikerült magukból kiizzadni kémprogrambotrány-ügyben, ez derült ki abból, amit és ahogy Gulyás Gergely mondott: “A Világraszóló bajnokaink – 177 mesés győzelem” című interaktív olimpiatörténeti kiállítás megnyitója után az ATV és az RTL klub mikrofonja előtt. Aztán jöhet -gondolom- a harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor

Hirdetés

Mindenek előtt Bayer Zsolt

A kormányoldal vezető publicistája, aki maga is hasonult főnökéhez és a vita műfaja helyett lángpallost lóbálva igyekszik közreműködni a NER-kritikus vélemények eltaposásában a napokban azt írta az általa október 23-ra szervezett Békemenetről, hogy:

” Ez a harc lesz a végső”

Ezzel pedig nemcsak azt bizonyította, hogy annak idején, amikor azt kívánta a kurzus, alaposan bevágta az internacionálét, tán még (“Óh! Irgalom anyja, ne hagy el!”) énekelte is, hanem azt is, hogy ők bizony fittyet hányva a demokrácia alapvető követelményére a politikai váltógazdálkodásra örökre kívánnak berendezkedni, vagyis gondolom a 2022-es győztes választás után jöhet a NER-kánaán, ahogy nekik jó. Folyamatos harcos békével, Pegasus által figyelő összehúzott szemöldökű boldogsággal és sós-savanyú vattacukorral.

Gulyás Gergely puhatestű cinizmusa

Egy teljes nap bénult hallgatás után egyre több kormányzati tényező is megszólal erősítve a hivatalos kórus hangját,. Hol van már Kubatov Gábor hétfői zavarodott szemű kamerába hazudozása, hogy ő még nem is hallott a kémbotrányról. Egyre combosodig az újabb Soros-vád, a másik szálon pedig a legcinikusabb szakértelem látszatába burkolódzó kitérés a valódi válasz elől. Ez utóbbi egyik mestere a miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely, aki egy sportkiállítás megnyitója után próbált hitelesen megszólalni az ügyben.

“Nincs jelentősége, hogy mi a technikai eszköz. Minden államnak van alkotmányvédelmi tevékenysége, minden államnak van hírszerző tevékenysége”

– mondta a miniszter, aki így se nem cáfolta, se nem erősítette meg, hogy Magyarország vásárolt-e az izraeli programból.

Értjük mi miniszter úr, csak nem ez volt a kérdés

Ezt követően érkezett el a miniszter a legócskább csúsztatáshoz, amikor egy világos, a szoftver megvásárlására irányuló kérdésre azt mondta:

“Ez egy technikai kérdés.”

Hogy is van ez, a saját állampolgárok magánszférájának meggyalázása egyszerű technikai kérdés lenne?

Ne feledjük azt az információt, amit ilyen szánalmasan igyekeznek tagadni az Amnesty Internationallal együttműködve 17 médium közös munkával, nemzetközi összefogásban derítette ki.

A New York Times azt írja, és ezt erősíti meg a magyar direkt 36 os, az Orbán-kormány egyedüli ként az Európai Unióban megvásárolta az izraeli kémprogramot.

Minden, amit a Pegazusról eddig írtunk!

 

vattacukor

Hirdetés
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.