Harmónia-horoszkóp 2022-re! - Városi Kurír

Sorting by

×

Harmónia-horoszkóp 2022-re!

Oroszlán:

A következő évben , állítja a horoszkóp,  lelki harmóniádra nagy hatással lesz az, hogy a környezeted éppen milyen hangulatban lesz. Amikor mások feszültek, idegesek körülötted, akkor te is negatív állapotba kerülsz, míg abban az esetben, ha mások kiegyensúlyozottak, akkor te is könnyebben találod meg a belső nyugalmadat. Ebből következik, hogy  a dolgod, hogy rájöjj arra, hogy hogyan lehetnél független mások hangulatától.

Hirdetés

Amíg ez a bizonyosság nincs meg, addig próbálj olyan társaságot keresni, amely pozitív hatást gyakorol a lelki egészségedre!

Szűz:

2022 komoly változásokat hozhat az életedbe. Habár ezek olyasmik lesznek, amiknek örülni fogsz, mégis eleinte meg kell majd szoknod a változást, ez pedig némi zavart okozhat a lelki harmóniádban. A legjobb, amit magadért tehetsz -int a horoszkóp-  az, hogy próbáld tudatosítani magadban, hogy mit és miért érzel, mert akkor könnyen rá fogsz jönni, hogy nincs miért aggódnod.

Ez a felismerés elhozza a lelki békédet.

Mérleg:

2022-ben jól fognak alakulni körülötted a dolgok, de te mégis képes leszel találni valamit, amin aggodalmaskodhatsz. A saját érdekedben, próbálj meg leszokni erről, és inkább az adott pillanatra koncentrálj! Idén ahelyett, hogy a jövő miatt aggódsz, inkább a jelent éld meg, mert így sokkal egészségesebb és boldogabb leszel.

2022 rengeteg jót tartogat a számodra, élvezd azt akkor amikor történik, ne pedig akkor, amikor majd visszagondolsz az esztendőre, és arra, hogy milyen boldog voltál!

Skorpió:

2022-ben túlteng benned az energia, és könnyen lehet, hogy másokat lángra lobbantasz azzal, hogy szinte szikrázol. Fontos, hogy okosan oszd be az erődet, mert ellenkező esetben gyorsan kifogyhatsz az energiából, akkor pedig úgy érezheted magad az év további részében, hogy kiégtél, kiüresedtél. A lelki harmóniád érdekében, az előtted álló hónapokban csak arra fordíts érzelmi energiát, amire tényleg érdemes, és ne pazarold el feleslegesen a lendületedet!

Ha  sikerül egyenletesen beosztani az erődet, akkor kiegyensúlyozott esztendőben lesz részed.

Nyilas:

Sokféle energiával lesz dolgod, emiatt nagy szükséged lesz a korábban szerzett tapasztalataidra, ha a megfelelő helyen akarod kezelni ezeket, figyelmeztet a horoszkóp. Egy külső esemény többször is megpróbálhatja megzavarni a lelki harmóniádat, emiatt állj készen arra, hogy  többször is szembe kell nézned az érzéseiddel.

Amennyiben képes leszel kezelni a problémákat, őszinte leszel önmagaddal szemben, hajlandó leszel kommunikálni a környezeteddel, akkor elsimíthatod a gondokat.

Bak:

A horoszkóp szerint fontos számodra a lelki harmóniád, aminek megőrzése érdekében, képes vagy lemondani a lehetőségeidről, mert félsz, hogy azok izgalmat és stresszt okoznának. Az jó, ha tisztában vagy a határaiddal, de az már baj, ha akadályozod az előrejutásodat. 2022-ben emlékezz arra, hogy a siker olyan pozitív energiát ad, ami hosszú távon sokkal jobb hatással lehet a lelki békédre, mint gondolnád

Hidd el ez a jobb mintha csak egy helyben toporogsz, elkerülve minden kihívást!

Vízöntő:

Megijedhetsz, ha egy olyan kihívással találod magad szembe, amely korábban már nehézséget okozott, ám emlékezz, hogy az azóta eltelt időben mennyit fejlődtél, biztonságos helyre kerültél, érzelmileg és mentálisan milyen stabillá váltál! Semmi okod arra, hogy kételkedj magadban, mert 2022 tökéletes esztendő arra, hogy megpróbálkozz azokkal a dolgokkal, amelyek korábban csalódást okoztak.

Idén elég erős vagy ahhoz, hogy kezelni tudd az ezzel járó izgalmakat, ráadásul a kudarc gondolata sem ijeszthet meg úgy, mint régen.

Halak:

A csillagjegyed alapján nagy újrakezdő vagy, és 2022-őt is próbálkozással, kísérletezéssel töltöd. Ezzel nincs semmi baj addig, amíg tudod, hogy az életben szükség van némi állandóságra. Miközben új dolgokat, változással járó pozitív élményeket keresel, aközben gondoskodj arról, hogy legyen valami, ami mellett hosszabb távon kitartasz, mert a lelki harmóniádnak ez ad stabil támaszt!

2022-ben keress valamit, amiben szívvel-lélekkel hiszel, mert akkor az érzelmi viharok idején is lesz valami, amibe kapaszkodhatsz!

(Forrás)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

 

horoszkóp

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.