Sorting by

×

Három megoldás van: Kövér László nem “egyes iker”, egyik-, vagy a másik megszólaló hantázik – Melyikre fogadna?

A pénteki nap híre, hogy van az erdélyi Hargitán fekvő Tibódon egy úszómedencés villa, amiről Juhász Péter egykori ellenzéki politikus, az Együtt volt elnöke megosztott meg egy videóriportot, amiben drónnal mutatta meg a pazar épületet, a helyszínen és a környéken többekkel is beszélt, akik szerint Kövér László többször vendégeskedett ott.

Juhász ennél többet is sejtet….

A hargitai villával kapcsolatos, a hvg.hu által Kövér Lászlónak címzett kérdésekre az Országgyűlés sajtófőnöke válaszolt és kitért arra: Kövér Lászlónak

„nincsen és soha nem is volt semmilyen kapcsolata a magán adományozók által létrehozott és kizárólag magántőkéből fenntartott Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvánnyal és annak tevékenységével, tisztségviselőivel”.

Szilágyi Zoltán sajtófőnök azt is megjegyezte az ügy kapcsán:

„a baloldali sajtótermékek minden erre vonatkozó állítása nem más, mint az Országgyűlés elnökének személyét támadó, lejárató szándékú, gátlástalan kampánymegnyilvánulás”.

… és a milliók….?

Juhász Péter videójában az az információi is elhangzik, hogy az említett alapítvány utalt 35 millió forint támogatást az Ábel Egyesületnek, amelynek a romániai földhivatali papírok szerint elővételi joga van a hargitai úszómedencés villán. A videóból kiderül az is, hogy az alapítványt komoly összegekkel támogatja Frank Liu tajvani milliárdos, aki magyar állampolgárságot és Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetést is kapott.

Pártalapon….

A videóra reagáltak az ellenzéki pártok is, amelyek közös közleményben követeltek válaszokat többek között a következő kérdésekre:

  • Pontosan hány luxusingatlannal rendelkezik a házelnök strómanokon és alapítványokon keresztül?
  • Mely országokban vannak még ehhez hasonló, nagyértékű, a magyarok elől eltitkolt, hozzá köthető ingatlanok?

Kapcsolódó

 

Három megoldás van: Kövér László nem "egyes iker", egyik-, vagy a másik megszólaló hantázik - Melyikre fogadna?

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.