Háromszor veri ezt le Orbánon Ludas Matyi!

Magyarország családi klánok kezébe került, egy szűk kör tart a markában minden politikai és gazdasági hatalmat. Ha megnézi valaki, melyik pártban ül a legtöbb olyan országgyűlési képviselő, akik 90′ óta tagja a parlamentnek, látni fogja, hogy a Fideszben.

Az első szabad választások óta ott ül a bársonyszékben többek között: Orbán Viktor….

Akkor, amikor a Fidesz elhibázott rendszerváltozásról beszél, arról elfeledkeznek, hogy a párt végig ott ült a parlamentben, a döntések többségéhez a nevüket adták, megszavazták. Az első szabad választások óta ott ül a bársonyszékben többek között: Orbán Viktor, Kövér László, Kósa Lajos, Varga Mihály.

Tagja volt a 90′ -es háznak Áder János, aki jelenleg a nem létező köztársaság elnöke, és Deutsch Tamás, aki a hanyatló nyugatot bomlasztja, Brüsszelben. Ők azok, akik zömének a magyar parlament volt az első “rendes” munkahelye. Az elmúlt közel három évtizede alatt a mi adóforintjainkból élnek, így könnyen ellenőrizhető lehetne,hogy a jelenlegi életszínvonaluk összhangban van- e a jövedelmükkel.

Egy zárt férfi brancsba tartoztak

Napjainkban Magyarország három legmagasabb közjogi méltósága a Bibó István Szakkollégium tagja volt, egy zárt férfi brancsba tartoztak egykoron. Ez magyarázat lehet sok mindenre, ami hazánkban történik.

Orbán Viktor a következőket mondta 1998. április 9-én a Magyar Nemzetnek:

„Soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.”

Most rajtunk a sor, mi vagyunk a nép,

akik nem kérünk a Fideszből, és a Várban trónoló Döbrögi uraságból……Remélem megélem, hogy jön majd ebből a népből az a Ludas Matyi, aki háromszor veri le mindazt a rosszat, a bűnt a kormányzón, amit elkövetett az ország ellen. Az ország végletekig történő megosztása 2002-ben kezdődött, amikor Orbán a hazával azonosította magát, és cimboráival kisajátította a kokárdát is. Magyarországon közel húsz éve háborús hangulat uralkodik, köszönhetően Orbánnak.

Döbrögi föltámadt

Később idegenszívűeknek nyilvánította azokat, akik nem a hívei, akik nem az illiberálisnak mondott diktatúrában akarnak élni. Legújabban, hű csatlósa, a nemzet keresztény fővadásza, képes volt aberráltnak nevezni azokat a magyar embereket, akik nem értenek egyet az Orbán által bejelentett családvédelmi programmal. A rendszerváltás harmincadik évéhez közeledve Orbán a Rákosi korszak szellemét hozta vissza, azzal, hogy már régen túlnőtt tanítómesterén.

Rákosi pajtás gyenge kezdő volt a mai Orbán Viktorhoz,

aki napjainkban korlátlanul uralkodik, az ország a korona nélküli kormányzó bábszínháza. Lassan minden díszlet elkészül a koronázáshoz. Ki tudja, talán kész a terv arra, hogy a koronát a Karmelita Kolostorba szállítsák, így esténként Orbán a fejére teheti.

Lesz munkája bőven Ludas Matyinak, …….csak megtaláljuk végre!

Döbrögi ellen nem egy másik Döbrögit kell az ellenzéknek hadba küldenie, hanem Lúdas Matyit – Helsinki Times,  üzenet a rokonainktól

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük