Harrison Ford, mindhalálig Indi - Városi Kurír

Sorting by

×

Harrison Ford, mindhalálig Indi

 Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét – jelentette be a filmek örökös címszereplője, Harrison Ford.

Hirdetés

 Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

A 77 éves színész Ellen DeGeneresnek adott interjújában beszélt újabb filmjéről, amelyet mint mondta, mindig “nagy-nagy élvezet” forgatni.
A még címnélküli film készületeit már évekkel ezelőtt bejelentették, majd 2018-ban a Walt Disney Stúdió és a Lucasfilm az idén nyárra tervezett forgatás újabb egy ével történő elhalasztásáról döntött. Ford az amerikai műsorvezetőnek elmondta, hogy nyáron vagy késő nyáron látnak hozzá a forgatáshoz.
Steven Spielberg filmrendező ismét Harrison Fordot akarja látni Henry Walton régészprofesszor szerepében. Ford 1981 óta négyszer alakította Waltont, legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kirstálykoponya királysága című filmben.
A forgatókönyvet David Koepp írja, a történetről még semmilyen részlet nem látott napvilágot. Ha elkezdik nyáron forgatni a filmet, az a tervek szerint a jövő nyáron kerülhet a mozikba.

 

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Harrison Ford, mindhalálig Indi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.