Sorting by

×

“Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem” – Szilágyi Zoltán válaszolt lánya, Liliána vádjaira – Megválaszolatlan kérdés: mi történt “6 év” előtt?

Hallgattassék meg a másik fél is! Testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta édesapja már gyerekkorától kezdve – ezt állítja egy nyilvánosan közzétett Facebook bejegyzésben édesapjáról a 25 éves Szilágyi Liliána úszónő. Most megszólalt a megvádolt apa, aki az Origo-nak küldte el levelét. Az biztosnak tűnik, hogy súlyos családi titok, dráma zajlott a Szilágyi családban, az apa sem beszél arról, mi történt az ominózus 6 év előtt!

Liliána szerint….

Testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta édesapja már gyerekkorától kezdve – ezt állítja egy nyilvánosan közzétett Facebook bejegyzésben édesapjáról a 25 éves Szilágyi Liliána úszónő.

“Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve. Folyamatosan és kiszámíthatatlanul, ha épp olyan kedve volt, élvezve a hatalmának a gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet és figyelem megvonásról, avagy szexuális visszaélésről. Az apám akinek hosszú éveken keresztül bármit megtettem volna, hogy elfogadjon, hogy szeressen, míg nem rájöttem, egy tökéletes illúzióban élek”

– írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Szilágyi Liliána úszónő.

Szilágyi Zoltán szerint….

“Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem. Most, hogy már a húgodat is belekeverted, s mindezt a nagy nyilvánosság előtt, először és utoljára meg kell szólalnom-szintúgy a nyilvánosság előtt. Ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat…ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog.

Aki valóban ismer engem és Téged, az úgyis tudja az igazat. Bármit is állítasz, szilárdan kitartok a hat évvel ezelőtti elhatározásom mellett, azaz bármennyire is tönkre akarsz tenni ezért vagy azért, illetve bármennyire próbálod magadra irányítani a figyelmet: nem támogatlak tovább anyagilag sem Téged, sem édesanyádat, ennek valódi okát pedig mindketten pontosan tudjátok. Minden egyes hamis szavad egy-egy késszúrás a szívembe, de nagykorú vagy és felelős a saját döntéseidért, cselekedeteidért. Azt csak remélni merem, hogy egyszer, amikor majd szembenézel azzal, hogy mit tettél, Te meg tudsz majd bocsátani magadnak. Addig viszont arra kérnélek – amit már korábban is kértem Tőled-, hogy a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad.

Dr. Szilágyi Zoltán”

Ha szükséged van rá…..

Hívd ezt a számot, mert kézenfekvő a segítség:

116-123
A nap 24 órájában, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható!

Kapcsolódó

 

"Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem" - Szilágyi Zoltán válaszolt lánya, Liliána vádjaira

átver

Egy hozzászólás itt: ““Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem” – Szilágyi Zoltán válaszolt lánya, Liliána vádjaira – Megválaszolatlan kérdés: mi történt “6 év” előtt?

  • 2022.01.02 - 13:02
    Közvetlen hivatkozás

    “Addig viszont arra kérnélek – amit már korábban is kértem Tőled-, hogy a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad.
    Dr. Szilágyi Zoltán” A dátum és a pecsét lemaradt ugyan, de ez nem egy apa -konszenzust kereső-levele, hanem egy ügyvéd hivatalos megkeresése a saját (hisz’ a DTK-interjú szerint apasági pert is kezdeményezett) lányának címezve.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.