Hát, ez isteni! 5 jel, hogy az égiek megpróbálnak segíteni neked odafentről…

Történt már olyan veled, hogy úgy érezted, hogy egy különleges erő, hatás, sugallat kapcsolatba szeretne veled kerülni, amit egyszerűen nem tudtál megmagyarázni? Nos, mindez annak a jele, hogy az Univerzumban lévő, nevezzük Istennek, vagy őrangyalnak, mindig ott vannak a közelünkben és vigyáznak ránk. Lássunk 5 olyan jelet, ami ezen természetfölötti segítők jelenlétére utal.

1. jel

A szoba hirtelen hőmérséklet változása is erre utal. Ha egy hideg lakás valamelyik szobájába belépve melegséget érzünk, nyugodjunk meg, mert az őrangyalunk nincs messze, és vigyáz ránk, ha baj van.

2. jel

Ha finom illatokat, aromát érzünk a levegőben keringeni, amiről csak annyit tudunk, hogy kellemes, akkor ez annak a jele, hogy ott van a közelben a lelki segítőnk. Forduljunk hozzá bizalommal, ha valami kérdésünk van, vagy valami nyomja a szívünket.

3. jel

Az is egy erre utaló jel, ha ismétlődő számsorokkal találkozunk, például az elektromos óra számkijelzőjén, vagy egy szórólapon, de egy telefonszám is lehet ilyen. Az Univerzum ezzel azt üzeni, hogy ne féljünk, de az is lehet, hogy valami fontos üzenetet szeretne átadni, amit meg kell fejtenünk.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Hát, ez isteni! 5 jel, hogy az égiek megpróbálnak segíteni neked odafentről…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.