„Hát nem az van ám itt, ami Amerikában! Itt a kiba….tt, büdös lábúak ugyanúgy bejöhetnek oda, ahova az egyetemi tanárok,…vagy diákok!”

Mondhatjuk azt, hogy Orbán és kormányának kommunikációja keményen dolgozik azon évek óta, hogy a mimagyar irányítottan utáljon úgy általában mindenkit, de az vitathatatlan, hogy termő földre hullik a Fidesz nemzeti-vetőmagja.

2019 Magyarországán, a Pünkösdfürdői strandon

Az alábbi beszélgetést egy gyanútlanul strandolni vágyó posztolta közösségi oldalára:

„Azt hittem meg üt a guta, tehetetlennek, és kiszolgáltatottnak éreztem, és érzem magam, magunkat! Csobbanni mentünk a Pünkösdfürdői strandra, hétfőn délután. Ez ma Budapest, egyik legolcsóbb (ez lényeges), de éppen a célnak megfelelő kis strandja. Idén már többedszerre, és jól éreztük magunkat, legtöbbször nagyon kevesen voltak (fotó), érdekes módon.

Tegnap, mintha ingyen sör lett volna, rengetegen strandoltak

Ilyenek – olyanok. Sok cigány család jár ide, sok színes bőrűt láttam itt, sok nem magyarul beszélőt. Ahogy „lengedezem” a mély vízben, mögöttem a következőket hallom :

„Hát nem az van ám itt, ami Amerikában! Itt a kiba….tt, büdös lábúak ugyanúgy bejöhetnek oda, ahova az egyetemi tanárok,…vagy diákok!”

Olyan huszonéves, szőke, felnyírt hajú fiatalember mondta a mellette úszó hasonlónak.

Azt hittem nem kapok levegőt!

Kiültem a medencevégére, akkor értek ők is oda, és az ott várakozó hölgyeknek folytatták. De olyan hangnemben, olyan szavakkal, amit más, tisztességes országban büntetnének. Ők a balomon voltak, akkor ért oda egy, látszatra anya-fia, páros a jobb oldalamra és az alig 18-20 évesnek látszó fiúból ömlött a szó:

„az kéne még b…meg, a sok koszos bevándorló, azt pusztítanám el először! Ide tolják a képüket és lopnak, gyilkolnak…….”

Nem folytatom. Még most sem térek magamhoz!

GRATULÁLOK ORBÁN VIKTOR ÉS BANDÁJA, VISSZAJUTOTTUNK A 40-ES ÉVEKHEZ!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük