Hátulról támad a mindig egyenes fideszes! – Király Nóra nekiment Juhásznak

Juhász Péternek, az Együtt elnökének közéletből való távozásáért indított online petíciót a Mindennapok Női Szemmel Egyesület – írja az MTI. Érdekes, hogy ezt a felhívást beengedte a magas grémium, nem úgy, mint a Nyilvánosság Klubét, amiben a közszolgálati médiumok újságíróit akarták felrázni.

Juhászt a kukába!

Király Nóra, a fővárosi egyesület alapítója vasárnap Budapesten a közmédiának nyilatkozva elmondta: felháborítónak tartják, hogy Juhász Péter, aki a sajtóhírek szerint bántalmazta volt élettársát, három gyermekének édesanyját, induljon az április 8-i országgyűlési választáson.

Az egyesület felszólítja Juhász Pétert, hogy mondjon le minden tisztségéről, és vonuljon vissza a közélettől – jelentette ki, hozzátéve, az ellenzéki politikus viselkedése megengedhetetlen, és méltatlan az Országgyűlés szellemiségéhez. Király Nóra közölte, hogy Juhász Péter távozásáért online petíciót indítottak.

Az MTI tudósításában nem szerepel, de Király Nóráról érdemes megjegyezni, hogy ő XI. kerületi alpolgármester, 2002 óta Fidesz-tag, és már a harmadik ciklusban önkormányzati képviselő. Alpolgármesteri teendői, öt gyermeke és sporttevékenysége mellett (masters kategóriában magyar bajnok súlyemelő) még arra is jutott ideje, hogy rögtön párosával alakítsa a civil szervezeteket: 2016-ban egyszerre tartotta alakuló ülését a Fiatal Családok Klubja (Ficsak) és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület, amely nemrég 20 milliót kapott a A Nőiszem blogra. A blog szerint az utóbbi két hétben sokan fordultak hozzájuk Juhász felháborító viselkedése miatt, és – pártpolitikai hovatartozástól függetlenül – arra kérik azokat a nőket, akiket Juhász Péter esete felháborított, hogy írják alá a petíciót.

(forrás: magyarnemzet.hu)

Fidesz-versenykiírás: ki tudja brutálisabban gyalázni Juhász Pétert? A díjat közpénzből fizetjük

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük