BlogbazárBulvár

Havas Henrik – Mérő Vera pankráció – A Tanár úr szokatlan bejegyzése

Havas Henrik, Mérő Vera

Mérő Vera, aki a polgári-, de főleg a női jogok élharcosa, legutóbb nekiment Havas Henriknek, egy mint az alábbiakban kiderül, rossz helyre szerkesztett mondat miatt. Havas szokása ellenére visszaütött, ezt olvashatják alább.

Bocsánatot azért nem kérek

A fenti címmel jelent meg hétfő délután a bejegyzés Havas Henrik közösségi oldalán. Későbbarról ír, Bolgár György egy interjú közben megemlítette, hogy

“a blikk.hu-nak adott interjúm kapcsán Mérő Vera nagyon durván megtámadott. Kérdeztem, hogy ki a Mérő Vera, mert rémlik a neve, de konkrétan nem tudom. Nálam a Mérő az László, egyik kedvenc közíróm, egyébként matematikus. Hát a hölgy – mondta Gyuri – a Te kedvenced leánya, egyébként, ha hallgatnád 168 Órát az Interneten, akkor ismernéd. Ő egy igazi aktivista.”

Mérő Vera Havasról

“Kevesen hihették, hogy a méltán eltünt Havas Henrik tud mélyebbre sűllyedni mint amit eddig láttunk tőle, de ha jól értem a helyzetet és itt most tényleg Friderikusz Sándor outoltatását (szekrényből kiráncigálását a magánszfétája legdurv ább megsértéést ) láthatjuk, akkor el kell ismernem, hogy a bukott újságíró az emberi minőség egy újabb bugyrát mutatta be.”

Komoly Gyomros az aktivistának

“Isten az atyám, nem nagyon szoktam reagálni a rólam szóló bírálatokra, -írja erre a megtámadott- most se tenném, de az a helyzet, hogy ebben az esetben ártatlan vagyok. Mielőtt elkezdenék védekezni, azt azért kénytelen vagyok leszögezni (ha már 20 évig kénytelen voltam jobb/rosszabb szövegekkel foglalkozni az egyetemen), hogy ez a jó hosszú mondat elég szar. Én értem, hogy egy aktivista azért aktivista, hogy aktiválja magát, de azért ez az ,,outoltatás” meg ,,minőségtelenség”, nagyon gáz. De a legszörnyűbb az, hogy Mérő kisasszony átveszi Apáti Bence szövegét a Magyar Nemzetből, aki látva, hogy az egyik csatornán nők társaságában üldögélek egy műsorban, feltette a kérdést, hogy

,,mégis hogyan szabadulhatott ki a karanténból Havas Henrik?”

Hát igen, a 2018-as választások előtt írtam Vona Gáborról egy könyvet, azóta a Fidesz halállistáján vagyok. Ez nem elég, most még Mérő Vera kisasszony is csatlakozik Apáti Bencehez. Ez már tényleg a vég!”

Na mi történt?

“Egészen délután 13.30-ig azt hittem, hogy egy egészen jó interjút készített velem egy tehetséges fiatalember Marczali László. Egészen biztos vagyok benne, hogy a roppant szimpatikus riporter nem szándékosan baszott ki velem, de mégiscsak sikerült. Az történt, hogy miután Friderikuszt a tőlem elvárható módon kiosztottam (blablabla nincs egy eredeti ötlete, annak idején pofátlanul ellopta a Tarnói Gabival készített Szorító c. műsort, stb. stb…), egészen másról kezdtünk beszélgetni, aztán felbukkant a Pride, mint téma, ennek kapcsán valóban azt mondtam, hogy én alapvetően homofób vagyok, de küzdök ellene és akkor megtörtént az, ami az interjúalany rémálmaiban fordul elő, Marczali Laci ezt a mondatot odavágta Friderikusz mögé. A dolog azért pikáns, mert ő maga mondta a mikrofonba, illetve a kamerába, hogy ő is meleg és ezen aztán jól elnevetgélt. Na, most az, hogy Sanyi meleg-e vagy nem meleg, az tényleg nem tartozik a közvéleményre, csak én kicsit érzékenyen reagálok a képmutatásra, mert hogy annak idején írtam könyvet a prostitúcióról és nem csak a lányok de a fiú prostik is meséltek. Ez csak azért érdekes, mert feláll a szőr a hátamon, amikor köztudottan meleg fickók nősülnek, nyakra-főre fotóztatják magukat gyerekekkel meg ilyen-olyan celebekkel, na hagyjuk már! Mérő Vera aktivizálta magát, de alulról súrolta Apáti Bence szintjét. Majdnem annyira felizgatta magát, mint a keresztény neveltetésű Baukó Éva, akit verbálisan zaklattam.

Továbbra is remek riporternek tartom Marczali Lászlót,

de nagyon nem tetszik, hogy kikapcsolta a telefonját és mélyen hallgat. Ugyan mesélje már el miért vágta Sanyika mögé azt a bizonyos mondatot! Na, és még egyszer nem azért, mert rólam szól, Veronika, ez tényleg egy ritka szar mondat, mármint az ,,outoltatás”, ,,szekrényből kiráncigálás”, meg a ,,minőségtelenség új bugyra”. Visszatérve a címre: nem kérek bocsánatot, mert kivételesen tényleg ártatlan vagyok.”

(A teljes eredeti bejegyzés)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Havas Henrik archív VK.

Friss!

Szólj hozzá!