Sorting by

×

Havas Henrik: Tóth Gabi mindenhol – Na + az Ákos!

Havas Henrik általunk is szeretettel és sűrűn idézet videóblogjában ezúttal Tóth Gabiba mélyíti fullánkját, de azért némi spéttel jut néhány vitriolos megjegyzés múltkorijában már kivesézett “nemezt Ákosának is”.

Tóth Gabi és Kovács Kati

Az utóbbi időben a kereszténységet, mint egy kokárdát magára tűző pop-díva közösségi oldalán hosszú posztban kesereg a szerinte ellene elkövetett karaktergyilkosság miatt, ennek a bejegyzésnek néhány mondatát veszi górcső alá Havas Henrik. Amikor arról ír az énekesnő, hogy kollégái is sokszor gúnyolják vidéki származása miatt, a Tanár úr csak annyit jegyez meg, hogy:

“Érdekes, Kovács Kati soha nem panaszkodott, pedig ő is vidékről jött.”

És most egy apró fullánk a’la Havas:

“Hát én nem tudom, ha ennyire magabiztos Tóth Gabi, akkor én megértem, hogy olyan szép ez a “mintha népviselet” lenne – halál gáz egyébként, amit magára rángat időnként…”

 

Havas egy izgalmas átkötés után már be is cserkészte (ismét) Ákost

A blog írójának úgy tűnik olyan, Ákos a “nép-nemzeti gerincű” celeb, mint flokinak a lábtörlő, mindig visszatér még egy kicsit csócsálni rajta.

” …és nem láttam az élőláncban, (Békemenet, szerk.) pedig meggyőződésem volt, hogy a Fásy Ádi és a Gáspár Győzi között ott lesz a Tóth Gabi, akit hátulról bíztatóan át fog ölelni az Ákos…”

Ami ezután következik, azt kérjük nézzék meg a videón, ígérjük, érdemes!

Forrás

Tóth Gabi A-tól  Z-ig a VK olvasatában

Havas Henrik,

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2022.04.12 - 18:43
  Közvetlen hivatkozás

  Ugyanmár! Teljesen nyilvánvaló, hogy volt az a pénz, amennyiért Tóth Gabi mélyen vallásos lett,és mélymagyar. De ugye azt mondja ez a haziszarnyas, hogy a hite miatt támadják. Nos, felhívom a figyelmét ennek a libának, hogy nem a frissen szerzett hite miatt támadják, hanem a jellemtelensége miatt. Pl Szikorárol lehet tudni évtizedek óta, hogy templombajáró vallásos ember. Tóth Gabiról ilyet elvétve se lehetett hallani, viszont a mittoménmilyen műsorban ahol zsűritag volt, káromkodott mint a kocsis. Nos,ilyet egy valóban vallásos ember nem csinál. Úgyhogy Tóth Gabi kb annyira vallásos,mint egy marék molylepke. De minél többet rugdossák a sz@rt,annál büdösebb lesz, ebből a sztoriból is látszik.

  Válasz
 • 2022.04.13 - 07:53
  Közvetlen hivatkozás

  Pop-díva? Celeb, akinek jó hangja van, és ügyesen használja a médiát. Ennyi. A helyezkedését egyébként nem lehet a szemére vetni, pénzből élünk, egyre kevesebből, és aki rá van utalva a médiára, politikai hatalomra, annak együtt kell üvöltenie a farkasokkal. Ez a legtöbb esetben csak józan számítás.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.