Connect with us

Bulvár

Házi ketchup – Jobb, mint az eredeti

Megosztás

Az otthon a szájuk íze szerint készült ketchupot a gyerekek is imádják.

ketchup,
Megosztás

A hozzávalókat mind főzni 2 óra hosszat,

majd átpasszírozni és hozzá adni: 30 dkg kristálycukor, 3 EK só, 1 KK fahéj, ½ KK őrölt fekete bors, 3 deci ecet 8%-os.

Ezt főzni újabb 2 óra hosszáig /lehet rövidebb ideig is, attól függ milyen sűrű kecsapot akarunk/,

Végül felforrósított üvegekbe kell tölteni és száraz dunsztba rakni.

Érdemes a folyamatba bevonni, ha van a környezetünkben, a ketchup rajongó gyerekeket.

(Forrás)

Ezt kóstoltad már?

Friss!

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse