Rózsaszín arccal hazudoznak! – A hívőkkel nem lehet vitatkozni

Világbotrány ami ma Magyarország kormányáról kiderült és ezen nem segít az sem, hogy miniszterelnöktől lefelé mindenki rózsaszín arccal tagad, hazudoznak, ami csak belénkfér. A “tökéletes kormány” egy újabb “tökéletes tervéről” és rendszeréről derült ki, hogy finoman szólva is tökéletlen.

Hazudoznak, pedig van amikor már nincs hova hátrálni – megint lebuktak

Már a kezdetektől sok ember kérdőjelezi meg a kormányzat oltásügyi regisztrációs rendszerének még a létét is, azt viszont senki nem gondolta egészen a mai napig, hogy nemcsak felesleges, de használatlan is, hiszen amit tudnia kellene, nem egy informatikai ördöglakat, éppen ellenkezőleg, nem más, mint egy XXI. századi kockáspapír, néhány oszlop és adat számára. És tessék, még ez sem megy!

Újra bebizonyosodott, hogy a parancsuralmi rendszerek egyik fő rákfenéje: a kontraszelektáltak “járványos” hatalma

A fidesz-megbízhatóság mára sokkal fontosabb lett egyes  (a legtöbb) állami állás betöltéséhez, mint a hozzáértés, amiről egyébként  már Csurka István is megmondta:

a szakértelem nem más, mint bolsevista trükk”.

Persze ne tévedjünk, nem az a baj, ha egy kormány elront valamit, -na jó az is- hanem, ha beismerés helyett mutogatásba kezd, amint tette azt a mai operatív törzs tájékoztatóján az államtitkár. Úgy kezdte mondandóját, hogy álhírek jelentek meg a témában, majd hosszasan sorolta az ide nem tartozó “győzelmeiket” és csak ezután ismerte be -akkor is nagyon körmönfont módon- hogy a

“Lúzer és tsa” kormány már megint elcseszett valamit.

Hoppá!

A hívő Orbaniánusok dicsérete

A fentiekkel mindenki tisztában van, aki nem hívő Orbaniánus, de aki az, -és nincsenek kevesen- annak ez is csak újabb

“ugyan már, csak az nem hibázik aki nem dolgozik”.

Velük nincs értelme vitatkozni, hiszen minden hit alapja a dogma, mondjuk az, hogy

Orbán Viktor csak önmagához képest tud hibázni, és egyébként is ezek az apró hibák is jobbak, mint az ellenoldal legmagasztosabb jótettei – már ha vannak ilyenenek egyáltalán.

hazudoznak, hívő, felhívás

A hívőt az sem zavarja, hogy a tegnap bejelentett “teljes zárlatról” mára kiderült, hogy sokkal inkább zárlatocska, hiszen lassan egyszerűbb lenne leírni, hogy kiknek kell bezárniuk, mint azt, hogy kiknek nem.

Ezek után mindenki tisztán láthatja, ha van szeme és még nem lopták ki, hogy miért tartoznak a templomok is a zárlat alól felmentett helyek közé:

hogy legyen hol imádkozni, kinek ezért, kinek azért.

(Kép: Cseri László)

 

hazudoznak, hívő, figyelmeztetés
illusztráció: V.K.

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük