Hazugok hazugsága - Orbán az úton - Városi Kurír

Sorting by

×

Hazugok hazugsága – Orbán az úton

Alighanem senki figyelmét nem kerülte el, hogy az “Őszödi beszéd” tizenötödik évfordulóján komoly felvezetés és előkészítő sortűz után Orbán is megszólalt, először saját közösségi oldalán, -erről ír Vásárhelyi Mária is- majd szokásos péntek reggeli rádiós nyilatkozatának végén is kifejtette a saját(os) olvasatát.

Hirdetés

“Szellemesnek szánt kérdést tett fel facebook oldalán a miniszterelnök, aki még soha nem hazudozott

Azt kérdezte követőitől, hogy “15 éve történt. Te hol voltál amikor először hallottad az öszödi beszédet?“ És amikor Sancho Panzája, Deutch Tamás a facebookon visszakérdezett, hogy “és te hol voltál Viktor”, akkor Orbán készségesen és azonnal válaszolt, hogy “épp autóban ültem, meg is kellett álljak”. De hoppácska! Ezek szerint Orbán, aki egyébként soha nem hazudik, korábbi állításaival szemben nem szeptember 19-én a Kossuth Rádióból, hanem már május 26-án értesült a beszédről és annak tartalmáról. Így az is nyilvánvalóvá válik, hogy a tévé-székház ostroma nem spontán, hanem az önkormányzati választások idejére alaposan előkészített akció volt, amelyet csak azok szervezhettek, akik ismerték a beszéd tartalmát. És vélhetően ők küldték a motoros futárt is a beszéd szövegét tartalmazó felvétellel a Magyar Rádióba és a Hír TV stábját az MTV székháza elé. Ezt egyébként az is alátámasztja, hogy a fidesz kommunikációja azon a nyáron végig a hazugságról szólt, mármint hogy a kormány és Gyurcsány hazudik, de akkor még konkrétumot nem mondtak. Ezzel a kampánnyal készítették fel a közvéleményt az öszödi beszéd fogadására. Az elmúlt 10 év történéseit figyelve azt nem mondanám, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát, de abban talán bízhatunk, hogy egyszer mégis elkapják őket, kiváltképp ha – a hübrisz által vezérelve – ők buktatják le saját magukat”

– eddig Vásárhelyi Mária bejegyzése.

Pénteken reggel pedig…

Orbán Gáspárt be kellett zárni az őszödi beszéd miatt. Orbán Viktor úgy emlékezett, amikor kitört a beszéd miatti lázadás, be kellett zárni a fiát, mert menni akart tüntetni a barátaival. Nagy Katalin riporter aggodalmaskodó kérdésére, miszerint mi lesz, ha a fiatalok nem értesülnek az őszödi beszédről, Orbán azt mondta emiatt nem kell aggódni. Amikor például ő fiatal volt, akkor is beszéltek ’56-ról, ezeket az eseményeket nem lehet elhallgatni.

A kormányfő az interjú utolsó öt-hat percében hosszan beszélt az őszödi beszédről, amely ezen a héten kiemelt témája volt a kormánypárti sajtónak.(Városi Kurír)

 

orbán

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Hazugok hazugsága – Orbán az úton

  • 2021.05.28 - 15:45
    Közvetlen hivatkozás

    Te rohadék a te időd amit a néptől elloptál azt sem kell eltitkolni aljas cigány muzsikus,lesz rá majd lehetőség ezt a mocskos sötét kort bemutatni a fiataloknak… nem lesz benne köszönet a gyurcsány idő egy álom volt a tiédhez képest aljas becstelen tolvaj…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.