Sorting by

×

HBO sorozat Karikó Katalinról!

Karikó Katalint, ahogy team többi tagját is több mint egy éve ünnepli a világ, azzal, hogy éppen szülőhazája vezetősége, hogy áll hozzá, most ne beszéljünk. A HBO  most jelentette be, hogy  The First Shots (Az első lövés) címmel sorozatot forgat az HBO a Pfizer és a Moderna COVID-19 vakcináinak kifejlesztéséről Brendan Borell újságíró azonos című könyve alapján. Producere Adam McKay lesz, aki az Utódlás executive producere, illetve a Ne nézz fel! rendezője. A szereplőválogatás állítólag már elkezdődött.

A csata hősei

A díjnyertes újságíró a könyvet a 2020-ban lezajlott globális versenyről szóló tudósításai alapján készítette el annak érdekében, hogy emberek milliárdjaihoz eljuttassák az életmentő oltóanyagot.   A könyv azokra a kulcsszereplőkre összpontosított, akik az oltóanyag létrehozását és elosztását lehetővé tették, beleértve a tudósokat (Kizzmekia Corbett, Karikó Katalin és Sarah Gilbert ), politikusokat és milliárdos vezérigazgatókat. Az HBO várhatóan tudós nők és döntéshozó férfiak együttműködéseként, a kétpólusú politika és a globális cégvilág harcaként mutatja be a COVID-19 járvány legyőzésére hivatott új típusú oltóanyagok kifejlesztését.

A sztoriban megjelenik majd Dr. Anthony Fauci, Donald Trump elnök, veje-tanácsadója Jared Kushner, a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla és a Moderna vezérigazgatója, Stéphane Bancel is.

Forrás: 444/ Complex. 

Kapcsolódó

Karikó Katalin

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.