Hegedűs Zsuzsa alapítványi ténykedésével már sokszor foglalkoztunk. Rengeteg pénz kétes elköltése köthető a nevéhez, amit az súlyosbít, hogy a rászoruló gyerekek helyzetének javítása lenne a feladata. 
[mnky_ads id=”10551″]

Itt a piros, hol a piros?

Szabó Tímea közösségi oldaláról való az alábbi bejelentés:
[mnky_ads id=”10552″]
“Feljelentem Hegedűs Zsuzsa alapítványát, miután olyan tempóban tűnnek el ott a közpénzek, mint ahogy más levegőt vesz! Hegedűs “nincs gyermekéhezés, mert mindenki tud zsíros kenyeret enni” Zsuzsa, Orbán Viktor havi 1 milliós kedvenc tanácsadója, a mai napig nem tud elszámolni 220 millió forint közpénz támogatással.

Hegedűs főtanácsadó Zsuzsa „itt a piros, hol a piros” játéka

Az alapítvány gyakorlatilag megszűnt, az állítólagos székhelyén nincs semmi, viszont 2,5 milliót költött éttermi számlákra.

Hegedűs Zsuzsa, a szegénység elleni küzdelem nagyasszonya remélem, kiszáll az Audi A6-ából, és számot ad az irdatlan támogatásokról. A főnőkét, Orbán Viktort is megkérdeztem, hogy mit gondol tanácsadója nulla tevékenységéről és az alapítványa sötét ügyeiről.

Így számolta fel a Fidesz-kormány a gyermekéhezést!

Remélem, hamarosan választ kapok, a közpénzeket meg visszafizeti ez a hétmérföldes csaló!”
[mnky_ads id=”10553″]

Gyermekéhezés felszámolása a választási kampány alatt szünetel

 

1 hozzászólás

  1. Orbán csalókkal és bűnözőkkel veszi körül magát. Ezek biztosítják a hatalomban tartását, amig az emberek vakok és hülyék!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét