Hej celebek, celebek!

Ez nem az az oldal, ahol nagyon sűrűn foglalkoznánk Magyaroroszág celebjeivel, különösen nem azokkal, akiknek egyetlen produktumuk saját maguk és munkájuk, hivatásuk megjelöléseként az influenszer szó szerepel.

Celebritások és celebek

A nyugati világban már kialakult a celebritások és celebek megkülönböztetése. Az előbbi valamilyen fontos produktuma által lett híres ember, az utóbbi, csak önmagát fényezi, tolja az előtérbe.

Mindez azért jutott eszembe, mert tegnap ebből a szempontból is különleges élményem volt. Először az egykor nagyon mélyről, a Valóvilág bugyraiból érkezett és azóta hihetetlen munkával valódi fontos mondandókat hordozó médiaszemélyiséggé vált, minden tiszteletem az övé, Majka mutatta meg legújabb klipjével, mit is gondol az országról, amiben élünk. Véleménye aligha lehetett volna lesújtóbb és szókimondóbb, mint amilyen lett. Majka mint énekes ismét bebizonyította, hogy nem kell a sikerhez kormánypárti “nyalonc-danoncnak” lenni, olykor elég a tehetség is.

És akkor jött Norbi!

A nap értékmérőjének másik pólusán az RTL által érthetetlen módon sztárolt Kamarás Norbert, közismert nevén ÉNB Norbi lebeg. Ő az, aki némi segítséggel és párjának, Odettnek köszönhetően eredményesen szerepelt a legutóbbi Nyerő párosban. De hagyjuk ezt, most koncentráljunk csak a pénteki nap “üzenetére”. Legyen elég annyi, Norbiról az első percben lehetett tudni, semmi keresnivalója a konyhában, csak az RTL futtatási szándéka és saját önismeretének teljes hiánya, valamint hatalmas egoja juttatta oda. Az azonban, hogy miért nem esett ki már a játék legelején és jelenlétével egészen tegnapig miként rombolta annak színvonalát, más kérdés. Tény, hogy ez a fiatalember folyamatosan a mennyasszonyát nyúzta, aki így kénytelen volt kettőjük helyett is bizonyítani, tegyük hozzá sikeresen.

Pénteken végre eljött az igazságpillanata, ekkor már mindenkinek be kellett látnia, hogy Norbi jelenléte a műsorban megmagyarázhatatlan és végre kikerült a balansz a tehetséges Odett hajójából, akinek sok sikert kívánunk, “mert megérdemli”.

Norbi fanok nyugalom! Kedvencük azonnal visszatér, hiszen ő vezeti a Való Világ háttérműsorát.