Hékás! 4 csillagjegy ne butáskodjon, ennél a csillagjegyű pasinál ne adja alább! Önbecsülés, hölgyek, urak....! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hékás! 4 csillagjegy ne butáskodjon, ennél a csillagjegyű pasinál ne adja alább! Önbecsülés, hölgyek, urak….!

Egy csúnya szakítás képes annyira rombolni az énképet, hogy hajlamos leszel hatalmas kompromisszumok árán belemenni egy kapcsolatba. Ugyanez igaz hosszú egyedüllét után is. Már annyira vágysz egy társra, hogy az felülírja minden elképzelésedet. Persze nem a herceget kell várni fehér lovon, de ha az illető nem tisztel, nem szeret eléggé, nincs helye az életedben – üzeni csillagjegyed alapján a horoszkóp.

Hirdetés

Kos: aki elfogad

Az a férfi legyen a társad, aki minden szeret benned. Azt is, amikor őrült vagy és szenvedélyes, és amikor csendes vagy és együttérző. Nem tart vissza semmitől, ami fontos neked. Sőt, támogat és bátorít. Nem cikizi a barátaidat, és nem akar elválasztani tőlük. Elfogadja, hogy volt életed előtte is, és ehhez most is ragaszkodsz. Ha megtalálod őt, akkor leszel maradéktalanul boldog.

… hogy ez pont pénteken aktuális-e? Kiderül….

Akármi is történjék ma, kedves Kos, mindenképpen hallgasson a megérzéseire, mert, súgjon bármit is, az lesz a helyes megoldás! Este a hangulat otthonában a tetőfokára hághat, így mindenképpen készüljön arra, hogy mozgalmas éjszakája lesz!

Rák: aki megért

Ne add alább, amíg megtalálod azt az embert, aki megérti a tetteidet. Aki ott lesz, ha ölelésre van szükséged, és azt mondja neked: minden rendben lesz. Ő lesz az igazi, aki nem menekül el az első vita után, az első kapcsolati nehézség után. Várd ki őt, aki törődik veled, és nem fél megmutatni téged a világnak: őt szeretem!

… hogy ez pont pénteken aktuális-e? Kiderül….

Akárhogy is, ma nagy szüksége lesz családjának, esetleg barátainak önre, akik megeshet, hogy bizonyos dolgokban, most szinte kizárólag önre hagyatkoznak. Ez egyrészről kitüntetett és megtisztelő szerep, ugyanakkor, nagy felelősség is, hiszen sok múlhat önön! Tegyen ki magáért, hogy tökéletes legyen mindenki számára ez a mai nap!

<<< Nem ezt kerested? Nézelődj tovább! >>>

 

Mérleg: aki látja a jót

Számodra az lesz az igazi, aki megbecsüli a családodat és a barátaidat. Nem féltékenykedik rájuk, nem akar csak magának téged. Ő lesz az, aki látja és imádja, hogy milyen kedves és jó ember vagy. Várj rá, aki nem lenyűgözni akar és rabszolgává tenni, hanem felajánlja a szívét és tenyerén hordoz.

… hogy ez pont pénteken aktuális-e? Kiderül….

Ma, már kora reggel, igencsak nagy ambíciókkal ébredhet, kedves Mérleg, s eme vehemens hozzáállása a dolgaihoz, szinte az egész napját végig kísérheti, sőt! Lendülete most olyannyira kitarthat, hogy akár egész éjszakába nyúlóan foglalkozhat azzal, amit most csinál! Ne feledje, csak addig menjen bele a játékba, amíg biztosan jól érzi magát!

Vízöntő: aki figyel rád

A te igazi szerelmed mindig melletted áll majd, ha szükséged lesz rá. Figyelni fog rád, és megérteni, bármiről is beszélsz neki. Várd meg azt az embert, aki tiszteletben tartja, ha néha magadban szeretnél lenni, vagy másokkal időt tölteni. Várd ki őt, aki imádni fogja, hogy a társad lehet.

… hogy ez pont pénteken aktuális-e? Kiderül….

Bárkivel is kerüljön ma kapcsolatba és bármiről is legyen szó, kedves Vízöntő, ma mondja csak ki nyugodtan, amit gondol, méghozzá úgy, ahogy van, mindenféle külcsín, vagy finomítás nélkül, ugyanis, aki igazán számít, az most pontosan ezt fogja értékelni, nagyra tartani önben! Legyen büszke bátran arra, aki!

Forrás

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.