Hékás Orbán úr! Hogy is volt az a Sinopharmmal “oltakozás”? – Rómában csak Green Pass-al lehet “éttermezkedni”!

Orbán Viktornak nem jött be ez a Rómába való kiruccanása. Először azzal dőlt meg, hogy péntek este egy honfitárs látta családostól az örök városban vacsizni, amit szombaton szóvivője azzal magyarázott, hogy “szombaton hivatalosan kiküldetésre érkezett” a városba. Majd kiderült, hogy ennek nincs nyoma, de rögtön benyomtak két képet, miszerint egy templomlépcsőn cseverészett egy szélsőjobbos pártvezetővel és “jó-cserkészkészkedet” egyet. Slusszpoén, hogy az odaútjával sem volt minden rendben.

Most meg ez!

Egy Facebook poszt hívta fel a figyelmet arra, hogy feltehetően újabb Orbán-simlire derült fény:

“Orbán Viktor elment Rómában étterembe. Rómában minden étteremben kérik a Green Passt, ez a digitális uniós oltási igazolvány. A QR-kódot leolvassák, és ha a rendszer azt jelzi vissza, hogy oké, akkor leülhetsz egy asztalhoz. Ha nem vagy beoltva 2 Pfizer, 2 Moderna, 2 AstraZeneca vagy 1 Jensen vakcinával, mehetsz isten hírével, de asztalhoz nem ülsz le. Orbán leült. Orbánt tehát nem kínai vakcinával oltották.”

Emlékeznek?

Orbán Viktor februárban jelentette:

Oltva vagyok!

Demonstrative fotó bizonyította, hogy a kínai Sinopharmot kapta.

Az oltás utáni kötelező várakozási idő után üzent népének…

„A harmadik hullám támad, és erősebb lesz, mint az előző kettő”

– jelentette ki a miniszterelnök, miután beoltották a kínai vakcinával. Arra kéri a lakosságot, hogy regisztráljanak, és oltassák be magukat, mert ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet. A kínai oltással kapcsolatban pedig megjegyezte, hogy bízzunk a magyar szakemberekben.

Ami még a római kiruccanásról kiderült…..

Fotó: Cseri László

Hékás Orbán úr! Hogy is volt az a Sinopharmmal "oltakozás"? - Rómában csak Green Pass-al lehet "éttermezkedni"!

16 hozzászólás

 • 2021.08.30 - 07:56
  Közvetlen hivatkozás

  Van ember, aki elhitte, hogy orbán kínaival oltatta magát? Azt a 60-on felüliekre tukmálta rá, talán reménykedve, hogy több, sokkal több marad a nyugdíj-kasszában, az már nyomja az ő lelkiismeretét, már ha van neki olyan. Az meg különösen felháborító, hogy orbán 9 millió közpénzért repked a pereputtyával. Na erről kéne népszavazás, hogy akarjuk-e, hogy orbán a sajátjaként kezelje a közpénzt? Ezt tuti, hogy mindenki visszaküldené. Felháborító, ahogy szórja a pénzünket a saját céljaira, és felesleges dolgokra

  Válasz
   • 2021.09.05 - 17:07
    Közvetlen hivatkozás

    Neki semmi perc alatt kiállítanak bármiféle oltakozás igazolást, hiszen repked szerte a világban a közpénzjettel

    Válasz
  • 2021.08.30 - 18:22
   Közvetlen hivatkozás

   Miért ne menne. Csináltat egy pcr tesztet és kész. A kínai pedig igenis jó. Attól senki nem kapott különböző mellékhatást. Aztán, ha nem elég az antigén és úgy gondolja, kérheti a 3. Oltást. Még válogathat is.

   Válasz
   • 2021.08.31 - 04:43
    Közvetlen hivatkozás

    Okoska! A Green Pass NEM a vedettsegre van, hanem a VAKCINA milyensegere, vagyis szigoruan keri a vakcina brand-jet (gyartojat)! A kinai vakcinara csak a keleti diktaturakba meg nehany arab orszagba lehet utazni, meg talan Patagoniaba, ami -mint tudjuk – Pista bacsi meg Mari neni eves nyaralasanak a helye….:) Mar az arabok is megbantak, hogy kinaival oltakoztak – mar engedik a nyugati vakcinakat is, mert latjak, hogy maskeppen otthon ragadnak!

    Válasz
 • 2021.08.30 - 15:18
  Közvetlen hivatkozás

  Hazug cigány és ö emlegeti Gyurcsányt, ez a patkány,meg hogy a 3 ik oltást sem veszi fel, van pofája ekkorákat hazudni?? IGEN van,, hisz egy putris cigány…..

  Válasz
 • 2021.08.30 - 18:07
  Közvetlen hivatkozás

  Ráadásul a feleség egyáltalán nincs beoltva, mert ő a családban az oltatlanokat képviseli. Orbán nem régen közölte.

  Válasz
 • 2021.08.30 - 18:23
  Közvetlen hivatkozás

  Miért ne menne. Csináltat egy pcr tesztet és kész. A kínai pedig igenis jó. Attól senki nem kapott különböző mellékhatást. Aztán, ha nem elég az antigén és úgy gondolja, kérheti a 3. Oltást. Még válogathat is.

  Válasz
 • Visszajelzés: Újabb Orbán bukta, ki kinek a használt ágyneműjébe fekszik ? - Városi Kurír

 • 2021.09.14 - 12:22
  Közvetlen hivatkozás

  El kellene menni szavazni! Mert csak a Fideszes csapat megadja a kétharmadot. Hol a többség! Nem pofázni, cselekedni!.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük