Helló Amerika! Arnold Schwarzeneggertől budapesti utat lehet nyerni!

Arnold Schwarzenegger Instagram oldalának mind a 15 millió követőjével megosztotta, hogy aki támogatja politikai elképzeléseit és segíti a kampányát, az budapesti utat nyerhet. Ezt nevezem hathatós pr-kampánynak!

Nem tudni ki és mivel érte el, jó!

Arnold Schwarzenegger Instagramján toboroz támogatókat új politikai kampányához. Azon ra­jongók között, akik a felhívásra mögé állnak, kisorsol egy budapesti utat. A szerencsés nyertes egy teljes napot lóghat Schwarzenegger el a magyar fővárosban, és még a Terminátor-film forgatására is benézhet -szúrta ki a borsonline.

https://www.instagram.com/p/Bog2VAIlUV1/?utm_source=ig_web_copy_link

Úgy tűnik, a sztár hamar túltette magárt az augusztusi sztorin, amikor nem engedték be az Andrássy út egyik reprezentatív boltjába vásárolni, mert a biztonsági őr úgy ítélte meg, hogy túl sokan vannak a boltban.

A szabály, az szabály!

Kéz kezet mos?

Az minden bizonnyal véletlen, hogy nemzetünk Vajna Andrása összejár a Terminátor filmek sztárjával, akivel közösen ünnepelték idén a születésnapjukat. Vajnáné több videót is megosztott közösségi oldalán, ahol a sztár láthatólag otthon érzi magát a Vajna családnál.

https://www.instagram.com/p/Bm_PIUBAw86/?utm_source=ig_web_copy_link

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük