Heló! Most óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse - Városi Kurír

Sorting by

×

Heló! Most óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse

Ikrek

Hallgass az intuíciódra, és indulj el egy olyan úton, amelyen sok pozitív tapasztalatra tehetsz szert. Légy óvatos, hiszen valaki egy féltve őrzött titkoddal zsarolhat meg. Tartsd kordában az érzelemkitöréseid.

Hirdetés

…csütörtökön pedig….
A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntől, kedves Ikrek, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettől kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdő most aranyat érhet!

Szűz

Előfordulhat, hogy kiszámíthatatlan eseményekkel szembesülsz, érdemes lenne egy-két speciális kurzuson részt venned, hogy fejleszd ismereteidet. Pénzügy téren végezz el tanfolyamokat, és akkor könnyen saját vállalkozásba kezdhetsz. Mindenképp szakosodj valamire.

…csütörtökön pedig….

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Szûz, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Skorpió

Ha nincsenek meg rá a lehetőségeid, hogy saját vállalkozást hozz létre, akkor társulj egy barátoddal. Meg kell értened, hogy a siker titka nem csak az anyagi erőforrásokban, hanem az emberekkel való kommunikációban is rejlik. Légy óvatos, a siker érdekében ne hozz hirtelen döntéseket.

…csütörtökön pedig….

Meglehetősen nagy zűrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Skorpió, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Forrás

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.