Városi kurír
A napi fontos.

Helyreállt a családi egyensúly: Palik a TV2 képernyőjén “éled újjá”

Megvan, előkerült, hurrá!

0 440

A család nőtagja – Marsi Anikó – teljes testbedobással szolgálja a TV2 szellemiségét, adja arcát a legelvadultabb karaktergyilkosságokig, amióta hosszabb kihagyás után hazatértek. Késéssel ugyan, de férje-ura is követi a példamutatást, ő is ezen az adón építi jövőjét.

Exaton – Palik – TV2

A csatorna büszkén jelentette, hogy náluk tér vissza a képernyőre a tévés legenda, Palik László, aki a TV2 legújabb produkciójának műsorvezetője lesz.

Egy egzotikus kalandreality és sportvetélkedő egyvelegével indítja az évet a kormánytól igen minimális, mondhatni egyáltalán nem létező távolságra álló csatorna. Az Exatlon műsorvezetője egy régen látott ismerős, Palik László lesz, aki hosszú évek után tér vissza a képernyőre.

Nagyon sokan kerestek a TV2-től, hogy vállaljam a feladatot. Miután kirángattak a naftalinból, hajlandó voltam megnézni egy műsort, és rájöttem, hogy ez rohadt jó. Igazán nekem való, hiszen üvölt benne a műsorvezető, mint a sakál….

– jópofizott a sajtótájékoztatón Palik.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ