Sorting by

×

Hende Csaba és a választási stábja becsavarodott, Márki-Zay és Oszáma bin Láden? – Ezt az őrületet (alighanem) nehéz lesz a kampányban még pártjának, a Fidesznek is alulmúlni!

Egy képen szerepelt Osáma bin Láden és Márki-Zay a szombathelyi fideszes  Hende Csaba volt honvédelmi miniszter kampánynyitóján. Tényleg nincs határa a szörnyű  ízléstelenségnek? Mi jöhet még, ha igy indul a kampány?!

Hende Csaba: remek este volt!

Hende a Vas megyei 1. egyéni választókörzet fideszes jelöltje. Bár hivatalosan szombaton indult a választási kampány, Szombathelyen már pénteken beindították a gépezetet. Az Ugytudjuk.hu vette észre a fideszes Hende Csaba Facebookján, hogy a kampánynyitó rendezvényen az egyik montázson Márki-Zay Péter szerepel a terrorista Oszáma bin Láden társaságában, a felirat pedig az, hogy

„Migránsoknak adná a támogatást székelyek és más külhoni magyarok helyett”.

 

hende

A montázs kivetítése közben Georg Spöttle, a Pesti Tv vezetőszerkesztője és a Fidesz állandó migrációs szakértője tartott előadást. A szónok egy korábbi “szép” mondata még az afganisztáni kivonulás kapcsán:

“Mit csináltunk eddig? Ja, megvan, lengettük a szivárványzászlót, gendercsillag a nyelvben, nemváltó műtétek, pride, kukis nénik az ovikban, libsiskedtünk és átadtuk Európa országait a betolakodóknak.

A Haladás stadion különtermében tartott rendezvényen megjelent és arckifejezését látva optimista beszédet mondott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.

Na és ennyi őrület láttán a szakember(?)

Bagdy Emőke pszichológus is beszédet mondott a Haladásban. A klinikai szakpszichológus korábban véleményt nyilvánított a gyerekek szexuális érzékenyítésének veszélyeiről. Azt nem tudjuk, hogy pontosan miről beszélt a doktornő, de a mögötte olvasható “Magyarország válaszúton. Unokáink is fogják látni?” – szlogen elég beszédes.

hende

Ha nem hangzana eufemizmusnak, még a végén azt mondanánk, ez ami Szombathelyen történt, “méltó” folytatása a Fidesz “kicsi Feri” kampányának, amely ráadásul még szerzőijogi gondokat is felvet, ne kerülgessük, egy egyszerű lopás.

Végezetül csak annyit: történt mindez a 2022-es választási kampány előhangján a magyarországi Szombathelyen, egy olyan országgyűlési tagságra aspiráló személy gyűlésén, aki anno honvédelmi miniszter korában úgy kémlelte a távoli “ellenséget”, hogy a katonai látcsövéről nem vette le a védő kupakot.

Hende Csaba

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.