Herczeg Zoltán álhírei a valóságból

A Kurír-kacsa (Ál)Hír-ügynökség külső munkatársa, a talán legkeményebb hazai független demokrata Herczeg Zoltán jelenti a “valóságon innen és túl”-ról. Mottó: Már a szar is szar!

Az (z)agy!

I. (első) mészáros lőrinc, a mindenkinél is okosabb felcsúti mágnás megvásárolta a Parlamentet -közölte az MTI-, miután a Michael Jackson-nal folytatott tárgyalások nem vezettek eredményre….

….különben is a poszt-milliárdos ex-gázszerelő

a pán-amerikai ex-énekes ajánlatának minimum a dupláját tette meg, majd fogadta el ugyanő, már ki is fizette a vételárat saját magának csupa gyűrött ezer forintossal, mint egy jó balatoni vendéglátós.

orbán viktor erre úgy reagált, hogy ő és pártya nem foglalkozik üzleti és parlamentáris kérdésekkel.

A teljes ellenzék az uccára vonult és ott is maradt

“Ez demokratikus joga”

– húzta alá mészáros beatrix, a t. ház új királynője, kinek fejére a brit királynőtől, Erzsikétől eu-s földalapú támogatásból megvásárolt (arany)koronát az a rogán cecílya húzta rá csillámpóni jelmezben, aki – tudjátok…

Az Európai Uniós vezetők egyöntetűen skandallumot és faSZista diktatúrát kiáltottak,

majd csendben tovább folytatták európai-kontinentális medencés-villás reggelijüket, miközben újabb és újabb hivatalokat, ellenőrző szerveket, bizottságokat és tanácsokat alapítottak, és élükre teljesen ismeretlen vezetőket huzigáltak elő Houdini kalapjukból.

A magyar lakosság mindeközben – pont leszarja

Azt is leszarná, ha a vezér és okos csicskása egyenesen és élő adásban a szájukba szarna, mert már a szar is szar. Hamarosan ezt is teszteli majd a habonyi tesztgyár, lássátok meg, lesz itt még nagyobb szar, ami már egyenes fos, nem csak a szájak, de a gyomrok is televele!

Le van szarva – mondja erre Pista bácsi a szalvétás, kolbászos, paprikás, gépzsíros szendvicse mögül a Fásy Zsüliette elnökölte MTV1 híradójában estenyóckor.

Büszke népünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük