Herczeg Zoltán: gagyizni nagyon nagy divat lett ebben az országban minden irányból, minden irányba - Különvélemény "kampánydal ügyben" - Városi Kurír

Sorting by

×

Herczeg Zoltán: gagyizni nagyon nagy divat lett ebben az országban minden irányból, minden irányba – Különvélemény “kampánydal ügyben”

Úgy tűnik, nem volt minden rendben, vagy csak félreérthető volt a felkérés, aminek engedve a szellemi élet színe-java közreműködött egy nóta feléneklésében, amiből csak később lett kampánydal. Erről posztolt legutóbb Herczeg Zoltán divattervező és hajlíthatatlan közszereplő.

Hirdetés

“Nos hát akkor a “kampánydalról”, ami nem is kampánydal, de lehet még. Miért vállaltam el? Mert hiszek….

Wirth Zoltán azzal hívott fel (éppen Tenerifén fagyizás közben), hogy barátaival írtak egy dalt, ami nagyon szép, és értékes tartalmat hordoz, úgyis mint: “bontsuk le a falakat és ültessünk fákat”, ill. hasonló témakörök, ráfér az országra, valóban.

Teljesen egyetértettem vele, azzal, hogy OK, hogy ellenzéki érzelmű a dal vagy az illusztris csapat, akik majd feléneklik,

viszont én se a NER, se az EÖ szekerét nem óhajtom tolni, mert számomra a kettő ugyanaz.

Én ún. 3 utas politikát képviselek civil csapatunkkal a Változtassunk Végre Valamin – VaVeVa mozgalmunkkal.

Ennek értelmében mi az összes, az elmúlt 30 évben uralkodó teljes elitet küldenénk a sunyiba jobbról, balról, középről,

és tiszta, feddhetetlen, az állami mutyikban részt nem vevő, a civil életben példát mutató, teljesítményorientált, le nem járatott és soha nem kompromittálódott, teljesen új arcokat szeretnénk az ország élére, akik egyértelműen a XXI. századi, felvilágosult és modern Nyugat felé vezetik a hajót.

Ennek értelmében az előválasztáshoz sincs semmi közünk, azt máris összefo( )ták a pártok pl. azzal, hogy belekényszerítik az új, civil jelölteket a lestrapált frakciókba.

Ez így bullshit, ez így nem szabad választás, ez így csak az ósdi struktúrát konzerválja vállalhatatlan emberek sokaságával, kuka. (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, akik pozíciójukat pénztárca helyett hivatásnak tekintik, két kezemen össze tudnám számolni, és igazságtalan lenne, ha nem írnám ezt ide).”

“Ehhez képest meglepődve olvasom pl. Hont Andris lapján, hogy miféle gagyihoz adtuk a nevünket

Gagyizni nagyon nagy divat lett ebben az országban minden irányból minden irányba, pro és kontra, egymást überelve süllyedve a mocsárba az alpárisággal, én ezt most itt ünnepélyesen be is fejezném.

Ízlésekről nem igazán érdemes vitatkozni. Vállaltam a dal eszmeiségét és civilségét, nem vállalom EÖ kampánydalságát.

Ami nagyon fáj, hogy nem véletlenül vettem fel annak a hősnek a pólóját a klipre, aki konkrétan belehalt ebbe a mocskos, aljas, utolsó sárdobálásba és karaktergyilkolászásba, amit itthon politikának csúfolnak.

Köteles László, a csodafalu Komlóska 5 cikluson át építő polgármesterét három halálos tőrdöfés érte ennek az ellenzéknek a részéről (LMP, ÚK, MMM), és egy utolsó, legvéresebb a katolikus egyházból, ami végül el is vitte őt. A mártírom és példaképem sajnos ki lett vágva a klipből, pedig ha valamihez ragaszkodtam az egészben, akkor az Ő volt. Isten nyugosztaljon drága Laci barátom! Fogadjátok szeretettel, és ültessetek fákat, bontsátok a falakat!”

– fejetődik be Herczeg Zoltán posztja.

Kapcsolódó

 

Herczeg Zoltán: gagyizni nagyon nagy divat lett ebben az országban minden irányból minden irányba - Különvélemény "kampánydal ügyben"
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.