Sorting by

×

Herczeg Zoltán: ismét győztünk! Pár ezres, flitteres miniruha egy hatalmas, címeres, büszke nemzeti lobogóval eltakarva….

Nagy mázlija volt Rába Tímeának, a Konyhafőnök VIP folyamatosan aggodalmaskodó versenyzőjének, hogy legalább amiatt nem kellett paráznia, hogy lánya beég a Miss Hungary 2021 szépségversenyén, aki a második udvarhölgy megtisztelő cím tulaja lett. A vérciki ruhában “pompázó” győztes, aki Magyarországot kellett volna képviselje az Izraelben megrendezett világdöntőn nem volt ennyire szerencsés.

Amikor még minden szépnek tűnt….

A november eleji gálaeseményen dőlt el, hogy ki nyeri idén a Miss Universe Hungary címet, és ki képviseli Magyarországot a decemberi világdöntőn, Izraelben. A 2021-es verseny zsűrijében Yvonne Dederick, Kárpáti Rebeka, Kocsis Korinna, Curtis, Frohner Ferenc hairstylist, Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész és Panyik Gábor, a Miss Universe Hungary jogtulajdonosa foglaltak helyet. A zsűri döntése értelmében a döntőbe 14 lány jutott, akik közül a húsz éves Jázmin Viktória fejére került a korona.

Ekkor még úgy tűnt, ez lesz a fiatal lány, aki mellesleg modellként dolgozik, nagy napja. No meg az, amikor az izraeli világverseny kifutóján méltón képviseli majd Magyarországot.

Igen ám, de…..

“Nos, mára annyian találtatok meg a Miss Universe világdöntő idei fellépőruháival, de főleg a magyaréval, hogy muszáj róla írnom, bár nem szívesen szakítom meg a saját, 25 éves jubileumi divatom promóczióját, na de na, a kötelesség az kötelesség.”

– kezdte a témában írt bejegyzését Herczeg Zoltán divattervező, designer.

 

“Nem értem, mit nem értetek. A feladat tudtommal az volt, hogy minden nemzet a Hazájára legjellemzőbb ruhakölteményben engedje pástra a szépségeit.

A miénk lett a legjellemzőbb, tehát megint mi győztünk: egy ócska, kínai, állítólag Ali-express-es (de lehet, hogy zará-s), pár ezres, flitteres miniruha egy hatalmas, címeres, büszke nemzeti lobogóval eltakarva, elmázolva, elmismásolva. Benne van ebben a ruhakölteményben a teljes elmúlt 30 évünk, ha nem 500. Bravó, volt humora és töke az alkotónak…

Miss Hungary

Telitalálat, ez a mi Hazánk! Hagy’ lássa a nagyvilág! Jaaaa, és több tiszteletet a magyarocknak!!! (Már csak a végszámlára lennék kíváncsi, azzal lenne teljes a kép. És végtelenül sajnálom a magyar szépségünket, hozzá is mélyen méltatlan ez az egész.)”

Mentségünkre legyen mondva…. – ha ez az!

A cikkhez írt egyik hozzászólásból kiderült -ha jól tudja a kommentelő-:

“Ez egy Zara ruha. az eredetileg tervezett különleges ruhát annak a fiatal tehetséges tervezője vitte volna ki de valami vakcina / pcr teszt tengely menten elvérzett es nem engedtek be az országba. Jo lenne, ha megírná már valamit index címlapon, mert már minden ismerősöm oldalán megy a máskülönben jogosnak ítélhető fröcsögés, holott egy ciki, de máshogy ciki sztori van a dolog mögött!!”

A másik kommentelő szerint:

9.995,-Ft-ért kapható a Zaránál. Gondolom kaszáltak rajta több tízmillió forintot.

A kommentekből….

“Szegényország képviselője gagyi kinai cuccban…”

“Atyám. No comment, de tènyleg. Valahol Egyebkent leginkabb a lànyt sajnàlom, ès tudnia kell, a negatív kommentek itt a ruhát és nem őt illetik.”

“nagy nehezen megtaláltam (piros flitteres mini és egy bazi nagy magyar zászló) különben tényleg nem tudnánk, hogy honnan szalajtották….amúgy ha tótgabi szörnyűségét kölcsönkéri az is ízlésficamos de legalább magyarosch….a többi egytől egyik csodás.”

“Ezt már csak így lehet, tömény iróniával.”

“Nehéz elhinni, hogy ez igaz. Tragédia.”

“10 milliárd kevés volt, 15 milliárd forintra pályázhatnak Orbán Ráhel barátnőjének ügynöksége által előkészített pályázaton. A hazai divat- és designipar egyike a megerősítésre érdemes, kiemelt ágazatoknak. közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára. / Értsétek vegre meg, hogy ez a 9500ft-os, internetröl rendelt designer csoda egy úlyabb (milliárdokból megvalósúlt) nemzeti eredmény Orbán zsenialitásának végtelen tengerében.”

“Nem, ehhez a ruhához SEMMI köze sincs a Magyar Divat és Dizájn Ügynökségnek. A verseny szervezés a magyar jogtulajdonos kezében van, ő szervezte-rendelte-szállítattata a ruhákat. A nemzeti ruha nem ért oda. Ellő függetlenül ez a kispiros rettenetes.”

“Nyilván nem utcai viselet, de jól tükrözi az ország hagyományát stb. Jah a miénk még a jelent is”

“A szakertelem bolsevista trukk ”

Kapcsolódó

(Fotók: Herczeg Zoltán facebook oldala)

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.12.17 - 17:18
    Közvetlen hivatkozás

    A KIFACSART DEVIÁNS PROMÓC(Z)IÓS ZOLI MEGINT “+AZTMONDTA”…- NEKÜNK: MAGYAROKNAK!!! LÉTEZIK, HOGY ez az ÍZLÉSFICAMOS MAGAMUTOGATÓ a DIVATBÓL ÉL JÓL MÉG MINDIG MAGYARORSZÁGON?!…- és/vagy ESETLEG…- ALKALMANKÉNT” LECSUK6Ó LENNE BALJÓS ÜZELMEI MIATT PÁR ÉVRE?!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.