Herczeg Zoltán: ki van ez találva feleim, igazi lúzerek vagyunk mi, adófizető barmok, akik duplán, ha nem triplán fizetünk ugyanazért! - Városi Kurír

Sorting by

×

Herczeg Zoltán: ki van ez találva feleim, igazi lúzerek vagyunk mi, adófizető barmok, akik duplán, ha nem triplán fizetünk ugyanazért!

Herczeg Zoltán: Valami áprilisi tréfát akartam ide kitenni ma reggel, és bár az alábbi teszt eredménye elég vicces, azért a jelenség nagyon nem az. Szóval e szerint kutyabajom – “C”. Bár ahány embert megkérdeztem róla, mind mást mondott, és más állt a cucc használatiján is. Utolsó, végleges, a száz különböző vélemény összegzése alapján azt gondolom végső konklúzióként, hogy per/pill már nem fertőzök, de még antitestet sem termelek.

Hirdetés

Ez akár még igaz is lehet,

tekintettel, hogy 16 napja észleltem az első tüneteket, amik covidot sejtettek, ma meg már érzem az ízek és szagok 10-20-30%-át hasonló intenzitással. De ez a teszt és megállapítás is csak olyan “60-80%-os biztonságú” házidokim szerint.

Hogy haza merjek-e menni húsvétolni a szüleimhez holnap, azt egy újabb teszt eredménye döntheti majd el, hogy 1000%-ra vehessem a tutit. Így bejelentkeztem tesztelni holnapra (is!) a legmenőbb laborba, ahol is a csatoltak szerint állt tegnap a foglalási tábla (a fehér a foglalt, a piros a szabad). Ezek fényében ez bizony a világ legtutibb üzlete így: 10 percenként 13-25.000 Ft, az óránként 80-150.000, az egy nap min. 1.440.000.-2.250.000.- Ft. garantált bevétel non-stop, amíg a készlet tart!!! Ha a tesztek bekerülési árát nézem, gigantikus a profit.

Pedig érzésem szerint ez az állam dolga lenne,

ha lenne ui. kellő számú tesztelés pl. 0, azaz nulla forintért (amiért ugye a tb-t, eho-t, szocho-t fizetjük hónapról-hónapra, évről-évre) bármikor, igény szerint, ami ugye valamiért nincs, akkor fele/negyede ennyi ember betegedett vagy halt volna meg számításaim szerint, ahogy ezt prezentálják a nyugati számok és intelmek: tesztelés, tesztelés, tesztelés, célzott karantén, célzott szeparáció, célzott figyelem, célzott eredmény.

Herczeg

De nem, mi ragaszkodunk a világelsőséghez

És minél lepusztultabb az állami egészségügy, minél kevesebb a forrás és szolgáltatás, minél leterheltebbek és enerváltabbak az ott dolgozók, minél alkalmatlanabb az egész kóceráj a kulturált, színvonalas gyógyításra, de minél alkalmasabb pl. váratlanul és méltatlanul meghalni benne, annál inkább sikerül az embereket elijeszteni, elidegeníteni, elborzasztani azoktól az “ingyenes”, kőkorszaki állapotoktól (budi, kaja, ágynemű, metlakis folyosó, stb.), annál több ügyfél és lóvé áramlik a kristálycsilláros és kortárs festményekkel kirakott falú magánszektorba extra pénzért és extra profitért.

Na és kiké tulajdonképpen ez a fizetős magándokiszektor? Kik a tulajok? Kik zsírosodnak tőle, kik fektetnek ide és milyen pénzből? BINGO!!!

Ki van ez találva feleim, igazi lúzerek vagyunk mi, adófizető barmok, akik duplán, ha nem triplán fizetünk ugyanazért.

Itt nektek az áprilisi tréfa, most röhögjetek, ha tudtok, és szavazzatok, ha tudtok kire…!!!

(Jaaa, a slussz poén, ha már április 1.! Spanom tegnap üzent Skóciából, hogy kitöltött valami online sajtcetlit és kapott rá 4.000 fontot az államtól segítségnek 2 héten belül. Ezen a bikaerős forinton ez most 1,7 millió Ft, azaz 1.700.000 Ft. Ti is kaptatok ilyet itthon feleim? Röhögjünk hát együtt hangosan!!!)- fejeződik be Herczeg Zoltán bejegyzése.

Forrás

Herczeg

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.