Herczeg Zoltán: mi lennénk a terroristák meg a pénzmosók?

Nézem tegnap este a híradóban, hogy Pista bácsi megy be a bankba a személyijével adategyeztetésre, nehogy leválasszák a rendszerről, ha terroristagyanúsnak bizonyul, netán pénzt mosna Makkoshotykán, oszt’ nem tud majd fizetni szerencsétlen a Tesco-ban a vasárnapi csirkefarhátért a kártyájával.

Nekem is be kell mennem adategyeztetésre és Neked is,

és nektek is, minden dolgozónak, minden adózónak, minden egyes igavonó baromnak ebben a kurvaországban, adategyeztetésre!
Mutatok én itt néhány sosem dolgozó, sosem adózó faszkalapot, akiket máris vizsgálhat a NAV és az ügyészség meg a rendőrség, ha pénzmosókat és terroristákat keresnek.

Egészen jól meg lehet különböztetni azokat, akik hosszú évtizedeken át havonta csak befizetnek az államkasszába, és azokat, akik folyton csak kivesznek belőle! Előbbinek 60-80.000-es nyugdíja van és húsz éves Suzuki Swift-je, utóbbinak félmilliós Gucci táskája, medencés vadászkastélya, G-Mercije, luxus jachtja és magánrepülője, és vagy úgy 400-500 vállalkozása, sok tízmilliárdos bevételeihez képest elenyésző dolgozói létszámmal.

Na ott lehet keresgélni az eltűnt Áfá-t,

a sosemvolt Szja-t, az illékony Eho-t, az eltörpült Tányá-t, meg a minimál Ipá-t erőssen! Remélem, ezzel sokat segítettem, és mától tudják ott fent, kiket kell vizsgálni, ha eredményt akarnak. Nagyon szívesen, nem kérek semmit cserébe, csak emberhez méltó életet a saját Hazámban.

Engem vizsgálnak, Téged vizsgálnak, minket vizsgálnak??? Mi lennénk a terroristák meg a pénzmosók? Hát mi történik ebben az országban emberek??? És ti ezt hagyjátok???

Forrás

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest