Herczeg Zoltán: nem feltétlenül a kiskutyák és kiscicák posztolgatására jó a facebook. Egyiptomban pl. kormányt is buktattak vele

Herczeg Zoltán, a kiváló divattervező nem okvetlenül marad a “kaptafájánál”, a közügyekre is érzékeny állampolgárként nem rejti véka alá véleményét a minket körülvevő, életünket alakító hazai politikai- és közéletről.

“Olykor van úgy még itthon, Magyarországon is, hogy győz az igazság és visszanyal a fagyi”

Közösségi oldalán számolt be egy meg nem indított perről:

“A tavaly nyáron nyakamba kapott egyik per máris megszűnt, miután a Pesti Központi Kerületi Bíróság kimondta, hogy a Szerencsről szőrén-szálán eltűnt (igazából meg se jelent) katonai, logisztikai központra, illetve annak szintén elpárolgott, bár kiutalt árára (csekély 500 M Ft) vonatkozó, kritikai facebook bejegyzésem, amiért rágalmazásért és hitelrontásért rögtön feljelentést kaptam a nyakamba, távolról sem bűncselekmény.

Sőt, a bíróság kimondta, hogy nem tettem vele egyebet,

mint hogy éltem alapvető állampolgári jogaimmal, miszerint kérdőre vontam az akkori Szerencsi Önkormányzatot, hogy ugyan hova tűnt a semmi? Hol a beruházás, hol a pénz, ami számlákkal igazoltan kifizetésre került? Ez önmagában se nem becsületsértés, se nem rágalmazás, pusztán kíváncsiság, érdeklődés, amihez alanyi jogom van, már ha demokratikus jogállamról beszélünk persze.

Fotó: H.Z. facebook oldala

A pénz és a logisztikai központ természetesen azóta sincs meg, se Szerencsen, se Balatonfűzfőn,

ahogy a lóvé sem, ám bebizonyosodott, hogy nem csak lehetőségünk, de állampolgári kötelességünk a vezetőink elszámoltatása, de minimum számonkérése. Amíg még lehet, addig tegyétek derék polgártársaim! Hátha poltpéter is kedvet kap végre, ha elegen nyomjuk.

Szóval nem feltétlenül a kiskutyák és kiscicák posztolgatására jó a facebook

Egyiptomban pl. kormányt s buktattak vele. Csak mondom. Jaa, hogy ehhez tök kell. Igen, ehhez kemény tök kell! Mindazonáltal sokkal jobban esett volna, ha maga a Polgármester úr vonja vissza a feljelentését, miután én voltam az egyetlen politikai ellenfele, aki az őszi választás utolsó néhány napjában elég erőteljesen nyomtam a szekerét a suttogó kampányommal, miután az általam gründolt Kossuth kör alapvető célja a szerencsi fidesz elzavarása volt. És (ezzel együtt) sikerült is.

Tényleg sikerült?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük