Herczeg Zoltán: Számolgassatok csendben!

A világ egyik legnagyobb élő divatikonja Budapesten nyitja következő üzletét. Karl Lagerfeld nem az Andrássy utat, hanem az Aréna Plázát választotta. E hírrel kapcsolatban írta le gondolatait Herczeg Zoltán divattervező.

Karl Lagerfeld

Amint azt a cég a magyarországi Forbes-szal elsőként tudatta, a Karl Lagerfeld hamarosan Budapesten is megjelenik. A brand világszerte több mint 95 márkabolttal és jelentős nagykereskedelmi hálózattal van jelen Európában, Közel-Keleten, Észak-Amerikában és Ázsiában. Kelet-Közép-Európában eddig szórványos volt a jelenlétük, hozzánk legközelebb Pozsonyban és Bécsben volt üzletük – adta tudtul a forbes.hu.

Összehasonlításképpen:

Herczeg Zoltán közösségi oldalán hívja fel a figyelmet pár összefüggésre, hátha….

“A világhírű őstehetség és megkérdőjelezhetetlen divatikon 1984-ben, 34 éve nyitotta saját divathazát, miután mar a Chanel (!) művészeti vezetője volt, és az is maradt a mai napig. Mára 35 milliárd forintnyi vagyonra tett szert majd száz üzletével a világ körül.

A “legokosabb” magyar, bizonyos orbán lőrinc alias mészaros viktor 2 év (!) alatt majd tízszer ekkora, 300 mrd (!) forintnyi vagyont halmozott fel kb. 30 évnyi gázszerelői ill. 12 évnyi miniszterelnöki múlttal maga mögött. A valós adat állítólag 2.000 mrd Ft (tehát 2.000.000.000.000 Ft), és a többi stróman neve (is) fémjelzi az okosan szétaprózott vagyont: Vajna, Szíj, Nyerges, Simicska, stb.

Csak összehasonlításképpen. Számolgassatok csendben! Varom fidesz hívő testvéreink hozzászólasait is. Magyarország kurva jól teljesít! Főleg egy “NEM VAGYOK ÉS SOSE VOLTAM VAGYONOS EMBERTŐL”.”

Herczeg Zoltán: …hogy ne foglalkozzak azzal, hogy kiárulják a hazámat…?

Hogy ne a mi pénzünk kérdése legyen! – ingyen segítség az Orbán-külcsínnek

“Fennhéjazós vacsorákból még nem lett ruhakollekció” – Ennivaló, vagy “kamu pártcucc” a Ráhel-design?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük