Fene vigye! Nincs benne a top 10-ben ez a hét! – Heti horoszkóp – 2021 január 11-17-ig

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Önnek milyen volt a hét első napja? A horoszkóp szerint idén nem ez lesz az év hete. Az időjárás sem kedvez, rettentő hideget ígérnek a meteorológusok és a csillagok állása sem kedvez a csillagjegyek többségének. Ne essen senki kétségbe, már csak hat nap és vége….

Kos

Ez a heted 2 téma körül fog forogni. Az egyik a karriered. A szerdai újhold új megvilágításba helyezi az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet. Megfontoltan, de merészebben keresgélhetsz. Sőt az is előfordulhat, hogy nem kell keresned, mert megtalál a lehetőség. A másik téma a barátok.

A tavalyi évben több barátot elvesztettél: eltávolodtatok, vagy összekülönböztetek. Most a megmaradtak fontosabbá válnak.

Hétvégén a hideg, nyirkos idő ellen védekezned kell. Nehogy megfázzál, és lerobbanj!

Bika

Vértezd fel magad a sok okoskodó ellen! Egész héten csupa olyan emberrel lesz dolgod a munkahelyeden, akik mindig mindent jobban tudnak, mint te.

Kedden, szerdán és vasárnap kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációkat jeleznek.

Szerencsére a szerdai újhold és egy csütörtöki kitűnő fényszög segít, hogy kellő türelemmel kezeld ezeket. De biztos, hogy nagyon el fogsz fáradni, amit hétvégén muszáj kipihenned. Keress olyan társaságot, akikkel sokat lehet nevetni, és gyorsan telik az idő!

Ikrek

Téged nem a szerdai újhold fog felvillanyozni, hanem azok bolygók, amelyek a Vízöntőben felvonulnak: Merkúr, Jupiter, Szaturnusz és Hold. Ennek hatására tele leszel világmegváltó tervekkel és grandiózus ötletekkel. Legyél gyakorlatias! A megvalósításra törekedj!

Találkozol valakivel, aki kétkedik, és olyan kérdéseket tesz fel, amelyek praktikusak, de téged leforrázhatnak.

A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha vizes programot választasz. Pl. elmehetsz egy folyóhoz, és nézheted a víz hömpölygését.

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük