Hétfői csábítás-horoszkóp – Fogd és vidd!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem lenne nagyszerű, ha nem kellene összeszoknod új pároddal az ágyban? Számos félreértés és frusztráció elkerülhető lenne így, és nem maradna más csak békés egyetértés és nagyszerű szex. Még szerencse, hogy az univerzum horoszkóp formájában a segítségünkre siet, és elmondja, hogyan csábíthatod el a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz -jegyű embereket.

Föld -jegyek: Bika, Szűz, Bak

A Föld-jegyű emberek vitathatatlanul a legszexisebbek. Sőt! Elsőre úgy tűnik, hogy a szexen kívül más nem is érdekli őket. Ám ha sikerül valamelyiküket ágyba cipelned, meglepődhetsz milyen mély érzésű emberek valójában. A legegyszerűbben a természetben tudod őket elcsábítani, ez ugyanis igazán meghozza a kedvüket egy kis összebújáshoz. Számukra ugyanis a szex is természetes és ösztönös. Ne feledd el megdicsérni őket, mert így arra biztatod, hogy még inkább megnyíljon és kifejezze magát. Ennek eredményeképpen te leszel a legkielégültebb szerető a földön.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A legtitokzatosabb társaság – ám a legnagyobb élvezet velük együtt lenni. Számukra a logika másodlagos az érzelmekhez képest. Ha ugyanis képes vagy őket érzelmileg megérinteni, akkor képes lehetsz elnyerni a bizalmukat és végső soron az ágyukba is bejuthatsz . Ilyenkor pedig már annyira megbíznak benned, hogy boldogan vezetnek be azokba a gyönyörökbe, amelyekről eddig álmodni sem mertél. A legegyszerűbb elcsábítani őket, ha víz közelébe viszed őket. Tó, folyó, pezsgőfürdő, bármi megteszi, és máris ellazulnak és kenyérre lehet őket kenni. Ne feledd persze a romantikát sem!

<<< Olvasnál még több horoszkópot? Kattints! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük