Sorting by

×

Pont időben érkezik a hétfői horoszkóp: a Bika látványos sikerre, a Rák nagy szárnyalásra, az Oroszlán kifogyhatatlan enerigára számíthat

Ha egyedülálló vagy egészen különböző hódolókat fogsz magadhoz vonzani, akik más-más tulajdonságaidat fogják kiemelkedően vonzónak tartani. Válassz legjobb belátásod szerint. Ha párkapcsolatban élsz, lehet, hogy nem vagy túl harmonikus fázisban a kedveseddel. Hagynod kell, hogy neki is szava legyen a döntések sorozatában – üzeni a horoszkópod.

Kos

Természetesen próbáld lenyűgözni a hatalmi pozícióban lévő embereket, de azt ne várd el, hogy sok idejük legyen rád. A kozmikus aktivitás több lelkesedéssel fog megajándékozni. Horoszkópod szerint a barátaid fontos szerepet játszanak a mai napodban.

A mai nap a nagy tettekről fog szólni, kedves Kos! A csillagok állása most igen intenzív energiákat mutat benned, melyek segítségével bámulatos dolgokra lehetsz képes, csak akarnod és merned kell megtenni az első, nagy lépéseket.

Ugyanakkor meglehet, hogy ellent kell állnod ehhez a kísértésnek, hogy barátaid, családod társaságában töltsd idődet, ám ezúttal lehet, hogy egy bizonyos mértékig megérné elszakadnod tőlük, hisz, ha sikerrel jársz, később annál többet lehetsz majd velük.

Bika

Nagyban kell gondolkoznod és hinned kell abban, hogy minden képességgel rendelkezel, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit akarsz. Egy célod, amiről azt hitted, hogy hamarosan fel kell adnod, valóra válhat. Csakis tőled függ.

Ma nagy léptékekkel fogsz haladni, legyen szó munkáról, vagy szórakozásról, egyaránt.

Ha ma sikerül odatenned magad, a változások látványosak lesznek, ha azonban hagyod a maguk útján haladni a dolgokat, akkor a nagy bakik becsúszására is legalább ekkora az esély. Pozitív gondolkodás és cselekvés! Legyen ez a mottód, ami ma biztosan sikerre viszi!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.