Hétfői horoszkóp a reggeli kávé mellé: a Kos fejezze be a munkáit, a Bika maradjon higgadt, a Rák valósítsa meg ötletét!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A 2020-as év 51. hetének első napja bővelkedik tennivalóban a horoszkóp egyik csillagjegye sem panaszkodhat tétlenségről. Azonban nem mindegy, hogy kinek mit ajánlatos hétfőn szem előtt tartania. Ehhez kínál itinert az alább összegyűjtött ajánlás. Nézzen bel, hátha segítségére lesz!

Bika

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például futni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben.

Ne pazarolja arra érdemtelen emberekre feleslegesen az energiáit. Inkább nézzen alaposan körül az ismeretségi körében, és hamar rá fog jönni, hogy ki az igazi barátja és ki az, akit már nem sorolhat ebbe a kategóriába.

Ne legyen szomorú, vagy ideges csak azért mert nem sikerül egy feladatot teljesítenie, hiszen ez bárkivel előfordulhat. Próbáljon meg higgadt maradni.

Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon. És tudja: maszkot fel!

Ikrek

Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel, és figyeljen a környezetére is, mert soha nem tudhatja, hogy mikor fut össze egy olyan érdekes emberrel, aki később még fontos lehet az ön számára.

Ha álmodozással tölti az időt és nem figyel oda eléggé, akkor könnyen meglehet, hogy elszalasztja az alkalmat, hogy találkozhasson ezzel a fontos személlyel.

Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége. Szánjon kellő időt a vásárlásra és ne aggódjon az árak miatt. Főzzön egy ízletes vacsorát magának, hiszen igazán megérdemli.

Az egészség sokkal fontosabb a sportolásnál.

Ezért ne erőltesse túl magát, ha egy-két napot kihagy az edzésben, attól még nem fog visszaesni a teljesítménye. És tudja: maszkot fel!

Rák

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz. A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után.

Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.

Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket! Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

És tudja: maszkot fel!

Oroszlán

Ossza meg a problémáit valakivel, aki közel áll önhöz, például a legjobb barátjával. Észre fogja venni, hogy amint megosztotta egy olyan emberrel a gondjait akiben megbízhat és segítséget nyújthat önnek, akkor egyből megkönnyebbül majd.

Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával.

Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket. Mostanság nem igazán volt alkalma túl sok időt tölteni a családtagjai körében. Itt az ideje, hogy ezt bepótolja.

Ne hagyja figyelmen kívül a súlyos, krónikus egészségügyi problémáit.

Keressen fel egy szakértőt. És tudja: maszkot fel!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük