Bulvár

Hétfői karma-üzenet – Az a mondás, hogy “a türelem rózsát terem” különösen igaz….

Hétfői karma-üzenet - Az a mondás, hogy "a türelem rózsát terem" különösen igaz....

Az időjósok szerint július utolsó hete is a kánikula jegyében telik, így lesz ez hétfőn is. A csillagok állása erre a napra azt üzeni minden csillagjegynek, hogy tegye magát takarékra és próbálja túlélni a forróságot. A karma szerint ne feledje, akivel összetűzne, az is kóvályog a melegtől, így olyan reakciókra számíthat, amt ön sem akarhat…..

Kos

Az a mondás, hogy “a türelem rózsát terem”, különösen igaz az ön esetében. Ne vesse bele magát egyből a dolgokba, várja ki mindig a megfelelő pillanatot. Legyen kreatív és biztos, lehet benne, hogy felkelti majd a környezetében lévők figyelmét. Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja. Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Kos, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltődést ígér!

Bika

Az élet szinte minden terén sikeres lesz a más emberekkel történő kommunikációban. Az érvei erősek és megcáfolhatatlanok lesznek, ami hasznára válhat a munkájában is az új üzleti kapcsolatok kialakításánál, de a magánéletében is jól fog jönni. Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük. Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Bika, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belőle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elől. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Ikrek

Néha nem lehet elkerülni a kisebb “kegyes” hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben “vékony jégen” jár. Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így “megfertőzheti” őket is a jó kedvével. Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Ikrek, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezőnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Rák

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Rák, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövőbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetőséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

<<< Olvass bele, ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!