Kerítésen innen

Hétfőn 7-kor tüntetne? Itt vannak a részletek!

Hétfő reggel tüntetne? Itt vannak a részletek!

Ez a tüntetés a népnek szól és a nép szervezi; éppen ezért a felszólalások sem politikusoktól fognak elhangzani. A megafon körbejár majd és mindenki elmondhatja a sérelmeit – írta vasárnap esti Facebook-bejegyzésében a Futárok a KATA-ért csoport, amely a hétfői budapesti demonstrációt szervezi.

A demonstrációt hétfő reggel 7 órára hirdették meg a Margit híd pesti hídfőjéhez

“Kevesebb mint 12 óra és eljön az idő, amikor megmutatjuk, hogy igenis, képesek vagyunk egy szervezett, kulturált de mégis hatásos tüntetést megvalósítani! Ebben a posztban a holnapi nappal kapcsolatban szeretnénk néhány részletet közölni….”

-kezdődik a bejegyzés.

“Felszólalások az eseményen

Alapelvünk szerint ez a tüntetés a NÉPNEK szól és a NÉP szervezi. Éppen ezért a felszólalások sem politikusoktól fognak elhangzani. A megafon körbejár majd és mindenki elmondhatja a sérelmeit! Mi futárok, javarészt csak a rezsi módosítása és a KATA miatt vagyunk közvetlen érintettek, így szeretnénk ha a többi kormányi szankció és inkompetencia károsultja is érvényesíthetné akaratát! Ezt pedig ők személyesen tudják megtenni a leghitelesebb módon! Aki úgy érzi, hogy biztosan szeretne a tömegben felszólalni az vegye föl velünk a kapcsolatot, hogy nehogy elmaradjon. Aki még gondolkodik rajta, az se aggódjon mert a spontán felszólalóknak is lehetőséget fogunk adni!

Az esemény biztosítása

A tüntetésünk hivatalosan is be van jelentve és a rendvédelmi szervekkel együttműködve hoztuk azt létre. Mindenki segítségét és együttműködését szeretnénk kérni abban, hogy kulturált keretek között, a törvényeket betartva hallassuk a hangunkat. A hétfő reggeli időpontból kifolyólag garázdaságok és agresszió nélkül is tudunk hatást gyakorolni a kormányra. Ahogy korábban írtuk, eddig csak bemelegítés volt és MOST INDUL csak a lényeg! Viszont ha ezt a lendületet tovább akarjuk vinni és szeretnénk ennél is nagyobb demonstrációkat szervezni, szükségünk van arra, hogy előbbi kéréseinket, komolyan vegyétek! A tömegben több koordinátorunk is jelen lesz. Ha rendbontást láttok, értesítsétek őket!

Gyűjtés a Híd Hőseinek

Kedden, az első tüntetés alkalmával több társunkat is komoly pénzbírsággal sújtották elrettentésképp, mikor kiálltak magukért és tiltakoztak a törvénymódosítások ellen ami a megélhetésüket veszélyezteti. Hogy ne nyomja a vállukat ekkora teher, szeretnénk egy mozgó urnával támogatni őket! Ha a bírságok értékénél nagyobb összeg jön össze, azt jótékony célokra fogjuk felajánlani a mozgalmunk végén!

Jótanácsok

Hozzatok magatokkal sok folyadékot, az sem árt, ha néhány szendviccsel is készültök. Mivel napsütés várható és 30 fok, javasolt a naptej és sapka használata, illetve esernyővel/napernyővel is lehet védekezni. Fokozottan figyeljetek embertársaitokra, ha valaki rosszul van, azonnal értesítsetek egy szervezőt!

Friss!

Tüntetések országszerte….

“Nem csak itt Budapesten hanem több városban is szervezés alatt vannak tüntetések! Éled az Ország Népe!

Győr: https://fb.me/e/2vq8YjEtn

Szeged: https://fb.me/e/1FEiMPsfh

Ajka: https://fb.me/e/1i3mtyg1L

Kapcsolódó

Szólj hozzá!