“Ringass, szerelem”! – Heti csillagjegy figyelő

Tévedés ne essék a szerelem nem csak a fiatalok privilégiuma. minden csillagjegy valamennyi szülötte, ugyan más, más formában, de minden életkorban “ki van téve neki.” Lássuk kinek mit ígér szerelmi téren ez a hét!

Kos

Ha még mindig egyedülálló vagy, nézz körül. A csillagok már kiválasztották a tökéletes személyt, és elküldték hozzád. Lehet, hogy egy új ismerősöd, vagy egy régi barátod, akivel nemrég véletlenül találkoztál. Azokra, akik jegyesek, örömteli hírek várnak.

Bika

Ha nem akarod elrontani a kapcsolatod a szerelmeddel, tartózkodj a komolytalan viccektől és a durva kijelentésektől az irányába. A megjegyzéseiddel egy számodra nagyon fontos személyt sértesz meg. Emlékezz azokra az ígéretekre, amelyeket szeretteidnek ígértél.

Ikrek

A csillagok azt javasolják csillagjegyednek, hogy Te és kedvesed több időt töltsetek egymással. Nyugodt légkörben megbeszélhetitek az égető problémákat, terveket készíthettek a közeljövőre, és élvezhetitek a szerelmeteket. Ne hagyd, hogy bárki is betolakodjon a személyes szerelmi teredbe.

Az érzelmek hullámhosszán!

Rák

Figyelj oda a párodra! A szeretteddel való kapcsolatodban a kihűlés következhet be, ha továbbra is figyelmen kívül hagyod az igényeit és vágyait. Az indokolatlan és kitartó követelések a kapcsolat megszűnéséhez vezetnek. Tanulj meg kompromisszumot kötni!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse