Városi Kurír

A napi fontos…

BulvárKiemelt hírek

Ónodi: a Verebes Pista hazudik – Havas: Fábry olvasatlan, műveletlen hülye – Heti Hetes a Partizánon!

"Verebes velejéig romlott hazug disznó, (...) Havas agyament újságírócska - nyilatkozta a Heti Hetes producere
Hirdetés

Emlékeznek a műsorra, a – Heti Hetesre- ami 1999 és 2016 között minden héten sokakat odaültetett a képernyő elé, hogy megnézzék, végig utálkozzák, vagy vidámkodják “hetesék” szemüvegén át nézve az elmúlt hét nap eseményeit és amit erről gondoltak a zömében állandó szereplők? A Partizán idei utolsó adásában hétfőn összeültette az egykori Heti Hetes kemény magjából Gálvölgyi Jánost, Hernádi Juditot, Hajós Andrást, Havas Henriket és Kéri Lászlót, no meg Ónodi Györgyöt, a műsor főszerkesztőjét. Gulyás Márton műsorvezetőként igyekezett összegyűjteni a műsor legemlékezetesebb, legvitatottabb ügyeit.

Hirdetés
Hirdetés

Hogy mik nem derülnek ki!

Ónodi György annak kapcsán, hogy felvetődött a műsor cenzúráltsága elmondta, hogy annak ellenére, hogy Schmidt Mária egyszerre volt az akkor is regnáló Fidesz tanácsadója és az RTL-nél is ebben a minőségben dolgozott, egy esettől eltekintve -az is Kolosi Pétertől, a csatorna igazgatójától érkezett és nem politikai jellegű volt- soha senkitől nem érkezett semmilyen ukáz.

Az első években a műsornak 2-2,5 millió nézője volt.

A műsorvezetőkről….

„Elnézték neki, hogy ennyire hülye”

– ezt mondta Ónodi György Csiszár Jenőről, a Heti Hetes első műsorvezetőjéről. Havas szerint Csiszár azért tudott működni, mert nem „műhülye” volt, hanem ő „biológiailag volt ilyen”. A meghívottak azt mondták, nem játszottak rá Csiszár „hülyeségére”, és amúgy sem voltak soha kiosztva szerepek,

„mindenki olyan volt, amilyen”

– mondta Gálvölgyi, aki szerint a Csiszárt váltó Jáksó László viszont már szerepet játszott.

A vendégekről….

Szóba került a Heti Hetesbe időnként meghívott Fábry Sándor, akivel kapcsolatban Havas Henrik elmesélte, hogy egyszer meghívták őt meg Fábryt egy vitára, ahol Havas szerint Fábry olyan képtelenségekről beszélt, hogy a magyarországi rendszerváltást valójában a KGB és a Moszad csinálta. Véleménye szerint Fábry „olvasatlan, műveletlen hülye”, aki szerinte a rendszerváltásos sztori óta nem is áll vele szóba. Ónodi szerint Fábry nem illett a műsorba

“egy kis színes pacát hagyott maga után.”

Gálvölgyi szerint

“csapatban semmi helye nincs. Szólóban biztosan… ma is ott szólózik valamelyik csatornán…”

Magukról….

Szóba került Hajós 2006-os beszéde is, amikor az őszödi beszéd után a Hír TV-n arra kérte Gyurcsány Ferencet, hogy mondjon le, majd bevágták, hogy a többi vendég akkor mennyire nem értett egyet vele, az volt például a problémájuk, hogy miért nem a Heti Hetesben mondta el a mondandóját, hiszen ott is elmondhatta volna. Ónodi szerint akkor az RTL ki is akarta rúgatni Hajóst a műsorból, de ők nem hagyták. Hajós most azt mondta, ma sem csinálná másként. Szerinte egy „tiszta, emberi elégedetlenség” volt akkor a Gyurcsány lemondásáért tüntetőkben. Gálvölgyi naivitásnak tartja, amit Hajós csinált, ő olyan tüntetőket látott akkor, akik „összeszarták a Kossuth teret”, Kéri meg olyanokat, akik „fizetett statiszták voltak”. Hernádi szerint tiszteletreméltó, ahogy Hajós akkor megnyilvánult. Ónodi szerint is naivitás volt, amit a Hír TV nagyon gonoszan használt fel. Naponta nyolcszor leadták. Az RTL akkori reakcióját “a lehető legamatőrebbnek” gondolja, felhívták és azt mondták, hogy “érzed, a Hajósnak itt nincs helye”. A válasza az volt:

“ha valamikor van helye, akkor most, mert itt meglehet tőle kérdezni, hogy mi volt a szándéka. Óriási öngólt rúgunk, ha levesszük a képernyőről”

A legnagyobb vitáról….

A vendégek szerint a legnagyobb vitájuk a Világkereskedelmi Központ elleni 2001. szeptember 11-i támadás utáni műsorban volt. Verebes akkor arról beszélt, hogy a terroristák indítékai főként a nyomorukban, a szegénységükben keresendők, de ebben törésvonal alakult ki a műsor akkori részvevői között, Farkasházy szerint a terrorizmust nem megérteni, hanem felszámolni kell. Havas most azt mondta, „brillíroztak” abban a műsorban, Ónodi szerint az volt az egyik legnézettebb adás.

A Partizán teljes adása itt nézhető meg:

Heti

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comments (2)

 1. Nekem meg van minden rész ..
  Mindig is tecccet 😃 söt többször vissza néztem jó pár részt, több szereplő mondata máig teccik 😃
  Ezt is megnéztem, söt le is töltöttem..
  Érdekes volt pár rész belőle..
  Kár, hogy abba hagyták..

 2. Nagy Tamás

  Nekem teccett a műsor.őkk még igaz magyarok.

Comment here