"Verebes velejéig romlott hazug disznó, (...) Havas agyament újságírócska - nyilatkozta a Heti Hetes producere - Városi Kurír

Sorting by

×

“Verebes velejéig romlott hazug disznó, (…) Havas agyament újságírócska – nyilatkozta a Heti Hetes producere

Ónodi György, a Heti Hetes egykori producere velejéig romlott hazug disznónak nevezte Verebes Istvánt, de a produkció másik kétfontos szereplőjét, Havas Henriket és Csiszár Jenőt sem kímélte.

Hirdetés

Havas-reakció

Havas Henrik szerint egészen addig, amíg ment a műsor és volt pénz, addig nagy volt a csönd mindenki befogta a száját.

„Igazából amikor ment a szekér, senki nem firtatta, hogy mennyi a költségvetés, és kinek mennyit kell visszaadni zsebbe. Én már nyilatkoztam arról, hogy sajnálom Ónodi Györgyöt, és éppen, mert beteg elnézek neki mindent, de ha most hirtelenjében bátor kritikus lett, akkor tárja fel a teljes igazságot! Jobbulást kívánok neki is, meg Verebesnek is”

– mondta a 168.hu-nak.

Verebes-reakció

Verebes Istvánt a megkeresésre annyit válaszolt:

méltatlan a közelmúltban kialakult sárdobálás.

Ónodi-reakció a reakciókra

A producer csípős szavakkal vágott vissza.

„A Verebes volt az, aki Bazitáról, ami nincs közel, hiszen Zala megye, egy nappal adás előtt, minden csütörtökön feljött, hogy gegeljük a műsort. Imádta, rajongásig szerette, büszke volt rá, majd egyszer csak úgy érezte, hogy neki jobban áll a Geréb szerep, mint a sztárság és hogy csak a fia taníttatására gondolt.”

Ónodi György azokra a gondolatokra is reagált, amiket Havas Henrik mondott a Partizánban.

„Tudomásul veszem, hogy jellemtelen emberek vannak a kollégáim között. Két vénember szenilitásának tudom be, az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik.”

A legendás Duna-parti dumaparti producere Csiszár Jenőt is betámadta. Ónodi György szerint a jelenlegi milánói főkonzul mérhetetlenül műveletlen, buta fiúként került a műsorba.

„Azt szoktam volt mondani, hogy körülbelül negyven szót ismert magyarul, amikor elment, akkor talán már hatvanat”

Forrás

 

heti-hetes

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.