Heti horoszkóp 2020. 01.13 – 01.20

Mérleg

Ezen a héten az érzelmi élete kerül előtérbe. Szinte úgy érzi: túlcsordul. Mindent ki akar beszélni, le akar tisztázni azokkal, akik fontosak Önnek. Jó esélye van arra, hogy mélyen gyökerező kérdésekre kap választ, megérti olyan cselekedetek mozgatórugóját, amik eddig nem voltak tiszták. Nyugodtan beszélje ki, ami a szívét nyomja.

Arra is jó lehet ez a hét, hogy kapcsolatait tisztázza, elmélyítse, vagy megszüntesse, amelyik gátolja boldogulásában.

Skorpió

Ezen a héten előtérbe kerül a párkapcsolata. Különösen szexi, szórakoztató időtöltésre számíthat a szeretőjével, vagy állandó partnerével, házastársával. Prioritást élvez az öröm és az önkifejezés, ami lehet spontán, vagy előre kieszelt egyaránt. Ön általában hajlamos arra, hogy elmélyedjen a mély érzelmekben, de most fura mód mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyeit könnyedén és álomszerűen intézze, ami frissítő újdonság az életében.

Jó időszak ez arra is, hogy meghívja barátait, rokonait egy kellemes vacsorára, beszélgetésre, ami erősíteni fogja a velük való kapcsolatát, amit az utóbbi időben kicsit elhanyagolt.

Nyilas

Ez a hét az otthoné és a családé. Úgy dönt, hogy kicsit átforgatja egy-egy szoba berendezését, vesz pár új kacatot, esetleg a növényállományt frissíti fel otthonában. A lénye: a változás. Számít a családtagok részvételére úgy ötletekkel, mint fizikálisan. Ne veszítse el lelkesedését, ha nem mindenki olyan lelkes, mint Ön, majd belejönnek.

Munkahelyén sem nyugszik, azt tervezi, hogy főnöke elé áll és elmondja régóta dédelgetett ötletét. A csillagok állása kedvez ötletének, nosza! Nagy esélye van arra, hogy zöld lámpát kap és nekifoghat a megvalósításnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük