Heti horoszkóp december első “hétnapjára” – A manóba! Nincs benne a top 10-ben ez a hét, de….!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp szerint 2022-ben nem ez lesz az “év hete”. Sem az időjárás sem a csillagok állása nem kedvez a csillagjegyek többségének. Ne essen senki kétségbe, már csak hét nap és vége…. Azért van más bíztató is: innen felfelé mutat a nyíl és még egy ötlet az átvészeléséhez: tegyen úgy, mint a macik, “aludja át -ha lehetősége nyílik rá- ennek az időnek a javarészét.

Kos

Ez a heted 2 téma körül fog forogni. Az egyik a karriered. Megfontoltan, de merészebben keresgélhetsz. Sőt az is előfordulhat, hogy nem kell keresned, mert megtalál a lehetőség. A másik téma a barátok.

A tavalyi évben több barátot elvesztettél: eltávolodtatok, vagy összekülönböztetek. Most a megmaradtak fontosabbá válnak.

Hétvégén a hideg, nyirkos idő ellen védekezned kell. Nehogy megfázzál, és lerobbanj!

Konkrétan hétfőn….

A mai nap nem lesz a helyzet magaslatán, kedves Kos. Lehet, hogy kedvetlenség, de az is lehet, hogy a hirtelen önre törő rossz közérzet az oka tétlenségének. Ne aggódjon, bármelyikről is van szó, egy kis délelőtti lustálkodással mindegyiket elmulaszthatja. Maradjon ágyban egy kicsit tovább a szokásosnál, esetleg csináljon valami igazán pihentető, nyugtató dolgot, s meglátja, délutánra megtelik energiával.

Bika

Vértezd fel magad a sok okoskodó ellen! Egész héten csupa olyan emberrel lesz dolgod a munkahelyeden, akik mindig mindent jobban tudnak, mint te.

Kedden, szerdán és vasárnap kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációkat jeleznek.

Szerencsére a szerdai újhold és egy csütörtöki kitűnő fényszög segít, hogy kellő türelemmel kezeld ezeket. De biztos, hogy nagyon el fogsz fáradni, amit hétvégén muszáj kipihenned. Keress olyan társaságot, akikkel sokat lehet nevetni, és gyorsan telik az idő!

Konkrétan hétfőn….

A Bika, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fő oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellőképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítő, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendőibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendő változásokat!

Ikrek

Téged nem a szerdai újhold fog felvillanyozni, hanem azok bolygók, amelyek a Vízöntőben felvonulnak: Merkúr, Jupiter, Szaturnusz és Hold. Ennek hatására tele leszel világmegváltó tervekkel és grandiózus ötletekkel. Legyél gyakorlatias! A megvalósításra törekedj!

Találkozol valakivel, aki kétkedik, és olyan kérdéseket tesz fel, amelyek praktikusak, de téged leforrázhatnak.

A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha vizes programot választasz. Pl. elmehetsz egy folyóhoz, és nézheted a víz hömpölygését.

Konkrétan hétfőn….

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Ikrek, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek később annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó élettéréből. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körül vevők rezdüléseire, még időben gátat vethet a lelki sebek kialakulásának!

Rák

Kirekesztettnek érezheted magad. Szerinted mindenkivel minden jó történik, míg veled semmi. Lásd be, hogy ez nem igaz!

És hagyd abba a panaszkodást!

Inkább figyelj, mert rengeteg érdekes emberrel fogsz találkozni (lehet, hogy nem személyesen). Hétfőn, szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek azt „ígérik”, hogy valaki óriási hatással lesz rád. Könnyen megeshet, hogy beleszeretsz. Ez a hétvége mesésnek látszik: lubickolsz, mint a hal a vízben. Boldogságtól, szeretettől…

Konkrétan hétfőn….

Ma, meglehetősen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetőségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elől a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerűen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetőségekre éspedig azonnal, mondhatni “gondolkodás nélkül”. Higgye el, megéri!

<<< Ezt olvasta már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse