Bulvár

Heti horoszkóp: fantörpikus, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Megtudod, ha belelapozol…..!

Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja... - A tiédet telibe találta?
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

November utolsó teljes hetére legkevésbé az a jellemző, hogy nyugis, békés lesz. Ez a hét a rohangálás jegyében telik – normális esetben. A mostani nem az. Ne feledje: hogy jövőre is ünnepelni tudja szerettei körében a karácsonyt, most kell vigyáznia magára és rájuk! Ne ajándékok után rohangáljon, üljön le picit és gondolja végig, kit hogyan köszönthet úgy, hogy az biztonságos legyen mindannyiuk számára!

Azért jó vasárnap böngészni a következő hétre szóló horoszkópot, mert így van idő lelkileg ráhangolódni. Ne felejtse: az alábbiak irányt mutatnak, figyelmeztetnek, de, hogy pontosan mi történik majd, az nagyban függ Öntől, attól, hogy miként reagálja le a történéseket. Akkor vágjunk bele!

Kos

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia.

Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.

Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

… addig is íme a hétfői “előrejelzés”….

Az elmúlt napok akadozott haladása után a mai nap során már jóval gördülékenyebben mennek a Kos dolgai. Mindettől természetesen a kedve is jobb és ez még inkább pozitívan hat ki környezetére. Büszke lehet arra, amit mostanában elért és joggal érezheti azt, hogy igenis fontos tagja a világnak és környezetének. Érdemes egy kicsit kimozdulnia a természetbe, sétálni, futni, esetleg úszni egyet, ez sokat segíthet abban, hogy sikerüljön oldani az elmúlt napok nyomása miatt felgyülemlett stresszt.

Bika

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.

Ha túlságosan fáradt ahhoz, hogy felvegye a versenyt a riválisával, akkor hagyja rá a dolgot, mert ő is elég hamarosan elfárad majd.

A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.

Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

… addig is íme a hétfői “előrejelzés”….

A hétfői nap a meghittség és a szeretet jegyében telhet, amennyiben hajlandó kinyilvánítani érzéseit a környezetében élőknek. Ha így tesz, a mai nap nagyban hozzájárulhat az ön számára oly fontos érzelmi stabilitás fenntartásához, melyből hatalmas energiákat meríthet a mindennapi küzdelmek során. A csillagok ráadásul ehhez most jelentős érzelmi többletet és pozitív energiákat adnak hozzá, így a ma megtett ölelések, a ma elcsattant csókok, a ma kiejtett érzelmes szavak jelentős szereppel bírnak majd a jövőre nézve. Mindemellett a nap során még jókedv és vidámság is kísérheti lépteit, így ez egy igazán tökéletes nap lehet!

Ikrek

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.

Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik.

Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját. Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.

Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.

… addig is íme a hétfői “előrejelzés”….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A hétfői nap során az Ikrek dolgai a lehető legjobban mennek, amit hatalmas energiáinak és lelkesedésének köszönhet. Bár megeshet, hogy néha elkapja az oly édes lustaság, ám ezt ma olyan gyorsan le is tudja küzdeni, mint ahogy rátört önre. A környezetében élőket is meglepheti, mennyire megtáltosodott, akik vagy ámulattal, vagy éppen irigykedve szemlélik produktív ténykedéseit. Ügyet se vessen a pukkancsokra, inkább zsebelje be az elismeréseket és érezze jól magát!

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!