Heti horoszkóp 2021. február 22. – február 28.

Vannak hetek amelyek afféle egységet mutatnak, és szinte minden csillagjegynek egyfelé jelölik az útját. Ennek  a most kezdődő hétnek a horoszkópja nem ilyen, szinte minden csillagjegy időegyenes más irányba mutat. Nézzen bele, tudja meg, az ön élete változik-e vagy tovább halad az utóbbi időben megszokottak szerint

Kos

A hét első felében a csapatmunka lehet az, amiben a legjobban tudsz teljesíteni, állítja a horoszkóp. Jó kommunikációs képesség jellemez ezekben a napokban és fogékony leszel a környezetedben zajló hírekre, információkra. Könnyen adsz és kapsz hasznos és értékes inspirációkat, de könnyebb lesz téged megtéveszteni is, ezért érdemes óvatosnak lenned.

A hét második felében egy izgalmas meglepetés érhet és te ebben a helyzetben igazán önmagadat adhatod. Ha a szituáció a kedved szerint alakul, ne menj el egy adódó lehetőség mellet sem, hozz ki belőle minél többet. Könnyen lehet, hogy egy kis nyitottsággal, tanulással nagyot lendíthetsz a sorsodon, ami a magánéletedet, de akár a karrieredet is érintheti. Ne feledd: egy változás egyben lehetőség is!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-22)
Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitől, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végződhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Bika

A hét első felében olyan mentális energiával rendelkezel, amely könnyedén átsegít minden nehézségen és még arra is marad benned erő, hogy a környezetedben támogass valakit. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is szinte mágnesként viselkedsz, így ne lepődj meg, ha sokan legyeskednek majd körülötted.

A hét második felében végre eredménye lesz a szorgalmadnak és a kitartásodnak, de a sors is támogatni fog egy kis szerencsével. A magánéletedben egy probléma szinte magától megoldódik majd, amikor egyértelművé válik, hogy a feszültség tárgya valójában senkinek sem fontos annyira, hogy emiatt veszélybe kerüljön a nyugalma.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-22)
Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy előrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos időpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

horoszkóp

Ikrek

A hét első felében a munkádat érintően beleütközhetsz egy akadályba, mely a szűklátókörűségből és az irigységből épült. Lehet, hogy ebben a helyzetben, hiába is erőlködsz, nem jutsz előbbre, így érdemes alternatív megoldást keresned. Igyekezd a dolgokat úgy intézni, hogy ne derüljön ki, milyen mélyen érint a helyzet igazságtalansága.

A hét második felében a magánéletedben is azt érezheted, a körülmények és a körülötted lévők korlátozzák a mozgásteredet, de ez ellen valószínűleg most nem túl sokat tehetsz. Szerencsére vannak a közeledben olyanok, akik könnyebbé teszikk számodra, ha esetleg valamilyen okból ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Légy erős, hamarosan jobb hírek érkeznek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-22)
A mai nap nem épp megfelelő a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetősen kihagyhat koncentrációja. Ne erőltesse ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Rák

A hét első felében új érzések fogalmazódhatnak meg benned valakivel kapcsolatban, aki talán ezután egészen más színben fogsz látni magad előtt. Talán alkalmad is lesz az illetővel beszélgetni erről és meglehet, ez a beszélgetés hozzáadhat egy új réteget a kettőtök kapcsolatához. Persze az is előfordulhat, hogy épp eltüntet róla egyet.

A hét második felében erős kötődésed lehet egy ügy sikeréhez, de elképzelhető, hogy ehhez szükség lesz egy hosszabb távú elköteleződésre is. Jelentsen ez magánéleti, vagy éppen pénzügyi kérdést, légy körültekintő és csak olyan dolgot vállalj, amit biztosan be is tudsz majd tudni tartani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-22)
Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielőbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük