Sorting by

×

Heti horoszkóp: hiper-szuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Nézz bele és dönts!

Úgy tűnik, az előttünk álló 10 hét a legtöbb csillagjegynek emlékezetesnek ígérkezik és nem negatív értelemben. A Mérleg határtalanul boldognak érzi majd magát, a Bak jó pénzügyi helyzetbe kerül, a Nyilas nagyszerűen kommunikál a munka és a magánélet területén egyaránt, de a többieknek sem kell aggódniuk a horoszkóp szerint.

Kos

Tartsd magad távol a politikától, mert egy szempillantás alatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. A feletteseddel szemben is legalább hét lépés távolságot kellene tartanod, illetve valaki a környezetedben olyasmit állíthat, amitől az idegeid megfeszülhetnek. Ha képes leszel higgadt maradni, akkor a dolgok úgy változnak majd, hogy ettől neked mosolyra húzódhat a szád.

…vasárnap pedig….

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlődéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Bika

A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dolgokról beszélhettek, amelyek neked fontosak. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor itt az ideje, hogy ennek hangot adj. A tudomásodra juthat egy olyan dolog, amely előtt döbbenten állhatsz. Hirtelen olyan érzésed támadhat, hogy nem szabad megbíznod senkiben.

…vasárnap pedig….

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építő és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bika, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielőtt még elfelejtené a részleteket!

Ikrek

Ha friss a párkapcsolatod, akkor a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt hirtelen megfordulhat a fejedben a szakítás gondolata. Ám nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis idővel minden változik, ne hozz most hirtelen döntést! Ne a jövőt fürkészd, hanem éld a mát! A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre: a pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert kár érhet.

…vasárnap pedig….

Ne dőljön be mindennek, amit hall, kedves Ikrek. Hajlamos azt gondolni, hogy furfangos és át lát a szitán, de sajnos sokszor húzzák be önt a kelepcébe, s ezért sokszor kell mások helyett plusz munkát végeznie, vagy sokszor bólint rá elsőre jól hangzóajánlatokra, melyekről később derül csak ki, hogy sok bennük a buktató. Legyen ma nagyon résen, mert ha nem figyel, ma is besétálhat a kelepcébe.

Rák

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan vitára kerülhet sor, amely miatt felmerülhet a szakításnak a lehetősége. De az is lehet, hogy a környezetedben több az olyan személy, akikkel egyik pillanatról a másikra kiáshatjátok a csatabárdot. Megeshet, hogy pénz vagy értéktárgy kerül a birtokodba, ám erről jobb ha nem beszélsz, mert könnyen kivívhatod egy barát a haragját is.

…vasárnap pedig….

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnőhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

<<< Ezt olvasta már? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.