Heti horoszkóp: csúcsszuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű? – Nézz bele, és döntd el magad….

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Újabb hétfő, újabb hét, de mégis milyennek ígérkezik? A kérdés jogos, a horoszkóp megpróbál segíteni az eligazodásban. A Rák jól kijön a felettesével, a Bika a „nemszeretem” feladatokat is jól el tudja látni, a Vízöntő a kapcsolatainak köszönhetően most előnyös helyzetbe kerülhet! És a többiek? Olvasd!

Kos

A hét elején ne kezdj bele olyasmibe, amit nem tudsz befejezni hamar. Ha belebocsátkozol egy vitába, légy felkészülve arra, hogy milyen hatással lesz a kapcsolatodra. Légy tisztában a szándékoddal. A hét közepén szedd össze magad és sportolj valamit. A fizikai változások most nagyon jót tehetnek neked. A szakmai céljaidhoz gyűjts magadnak csatlósokat. Koncentrálj a személyes fejlődésedre és a szeretteiddel való kapcsolatod ápolására.

… hétfőn pedig….

Ma úgy érezheti, kedves Kos, hogy túl nagy felelősség nyomja a vállát. Talán olyan családi, vagy munkahelyi dolgok járnak a fejében, melyek már hosszú idő óta nyomasztják. Lehet, hogy egy kicsit elfáradt és ez okozza a túlterheltség érzetét. Pihenje ki magát, s gondolja át kötelezettségvállalásait, hogy biztosan bírni fog-e velük. Az új évben pedig figyeljen egy kicsit többet magára és csak annyi vállaljon, ami biztosan nem okoz nehézségeket.

Bika

Ne légy ideges amiatt, hogy valakinek segítségre van szüksége. Ha felajánlod a tiédet, attól te is jobban fogod érezni magad. Egy érzelmi ügy felszínre fog bukkanni a hét elején. Ne hagyd, hogy mások tettei befolyásoljanak és eltereljék a figyelmedet a kötelezettségeidről. Keverd a munkát a szórakozással a hét vége felé és kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel, akik a jövődre hatással lehetnek. Ha eleget kérdezel, új pénzszerzési lehetőségeket fedezhetsz fel.

… hétfőn pedig….

A zene nyugtatja az idegeket, növeli a kreativitást és mindemellett még teljesen ki is kapcsol! Ma mindenképpen tesztelje ezt, kedves Bika! Kapcsoljon be zenét, táncoljon és énekeljen hangosan egy kicsit (persze, csak a szomszédokra való tekintettel, egy rövid ideig), s meglátja, milyen jól is fog esni mindez! Esetleg az is szóba jöhet, hogy növelve repertoárját, néhány ajánlást kér ismerőseitől, s meghallgatja, mit hallgatnak ők. Ki tudja, talán néhány újabb kedvencre is lel majd az újdonságok között…

Ikrek

Csinálj valamit a hét elején, ami felnyomja egy kicsit az adrenalin szintedet. Ha egy szeretett személlyel sportolsz, az kettőtöket is közelebb hoz. Talán egy kis romantika is megfűszerezi majd a napot. Ne hagyd, hogy valaki rávegyen olyasmire, amihez neked semmi kedved. Olyanokkal töltsd az idődet, akik legalább annyit tudnak adni neked, mint te nekik. Érzelmi csalódás ütheti fel a fejét a hét közepén. Hallgasd, mit mondanak neked és ne tégy olyan ígéreteket, amiket nem tudsz megtartani.

… hétfőn pedig….

Próbálja meg újra és újra, kedves Ikrek. Ha pedig sehogy sem akar sikerülni, akkor próbálja még egyszer újra! Minden sikeres ember tudja, hogy a siker bizony nagyrészt a kitartáson és a szükséges áldozatok meghozatalán múlik, tehát korántsem adják ingyen. Ennek azonban örülni kell, hiszen a könnyű győzelmek sohasem tartósak, ráadásul az ember is kevésbé tud örülni nekik, hisz tudja, nem is voltak igazi kihívások. A Everestet sem azért próbálják meg megmászni annyian, mert nincs másik hegy azon kívül, hanem azért, mert az a legnagyobb kihívás, így annak a csúcsára érni a legnagyobb győzelem, amit csak hegymászó elérhet! Gondoljon most erre!

Rák

Lassíts le és gondold végig a dolgokat a hét elején. Ne érezz kényszert arra, hogy valakit kövess, tedd a saját dolgodat. Kerüld az érzelmi költekezést és a meggondolatlan döntéseket. Becsülendő, ha másoknak segítesz, de ez azt is maga után vonhatja, hogy lemaradsz valamiről, ami az életedet javítaná. Néha jobban jársz, ha a saját igényeidet helyezed előtérbe. Ragaszkodj az igazsághoz és ezt várd el a környezetedtől is. Ha megkérdőjelezed valaki hűségét, akkor lehet, hogy át kell gondolnod a kettőtök kapcsolatát és tovább állni.

… hétfőn pedig….

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Rák, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetően, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követően, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest