Bulvár

Heti “mi lesz?” minden csillagjegynek! – Hiper-szuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Nézz bele!

Heti "mi lesz" minden csillagjegynek! - Hiper-szuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Nézz bele!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Őrülten meleg, kánikulai hét áll előtted, amit ha mázlid van szabadságon töltesz és nem a munkahelyeden. Bár, ha egy strandon, vagy élményfürdőben dolgozol….. Szóval aki szereti a forróságot, annak eljön a Kánaán, aki kevésbé, az próbálja kibekkelni, hátha az utána következő hüsibb lesz! Bárhogy is lesz, a heti csillagjegy-üzeneted mindenképp olvasd el!

Nyilas

A hét első felében 

nagyon erős lehet benned az igazságérzet, így előfordulhat, hogy akár nagyon hevesen és nagy energiákkal is küzdeni leszel képes egy olyan ügyért, mellyel azonosulsz, vagy valakiért, akit arra érdemesnek tartasz. Légy bátor, őszinte és becsületes, de közben önmagadra is gondolj. Csak olyan szituációba menj bele, ahol te magad is biztonságban maradsz.

A hét második felében

az akkumulátoraid újratöltésére lehet szükséged, amit a legjobban szeretteid körében tehetsz meg. Igyekezz most kerülni minden konfliktust ígérő szituációt és még egy olyan helyzetben is igyekezz higgadt maradni, amikor valaki kellemetlenül viselkedik a közeledben. Ne rontsd el a hangulatot és ne hagyd azt sem, hogy feleslegesen rongálják az idegeidet.

Bak

A hét első felében

meglátod az értelmet abban, hogy általában te kedves és segítőkész vagy a környezeteddel, mivel pont ugyanezt kapod vissza most sokszorosan az élettől. Bókok, meghívások, ajánlatok érkezhetnek, de annak is van esélye, hogy a pénzügyi helyzeteden lendít a sors most egy nagyot. Ezekben a napokban könnyedén simíthatsz el vitákat, nézeteltéréseket is, mivel szavaid megnyugtatóan hatnak másokra.

A hét második felében

bátran és kezdeményezően léphetsz fel egy helyzetben, de eközben fokozottan hallgass a megérzéseidre is, különösen egy ismeretlennel kapcsolatban, aki akar, vagy kér tőled valamit majd. Légy vele udvarias, de közben őszinte is. Ne kelts olyan látszatot, hogy elfogadod, amit mond, ha nem így van, mivel ez konfliktushoz vezethet végül.

Vízöntő

A hét első fele

alkalmas lehet új kapcsolatok építésére, de a régiek ápolására is egyaránt. Ezekben a napokban bátrabban és kezdeményezőbben léphetsz fel másokkal szemben, ami jó alkalmat ad arra is, hogy egy régebbi kapcsolatodat felújítsd, vagy egy esetleges szunnyadó konfliktust feloldj. Most lehet erőd és bátorságod megtenni az első lépést, gyakorolhatsz gesztust anélkül, hogy azt visszalépésnek éreznéd.

A hét második felében

viszont már olyan helyzetekben is előtörhet belőled az őszinteség, amelyekben eddig a csendes kompromisszumok híve voltál. Most jöhet el az idő, amikor megelégelsz egy kellemetlen szomszédot, helyre tehetsz egy szemtelen rokont, vagy beolvashatsz valakinek, aki egy ideje már a bögyödben van.

Halak

A hét első felében

szenvedélyes kapcsolatok jellemezhetnek, ami nem csak pozitív, hanem negatív értelemben is összekuszálhatja körülötted a dolgok menetét. Most szókimondóbb, őszintébb lehetsz a szokásosnál is és ez nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog körülötted. Számíthatsz egy kis érzelmi hullámvasútra a partnereddel, vagy az egészen közeli szeretteiddel is, de ez nem okoz majd hosszú távú problémát a viszonyotokban.

A hét második felében

egy szerencsés fordulat új lehetőséget hoz az életedbe, melyet jó szándékkal, segítőkészen kell kihasználnod és akkor a siker megsokszorozódik majd számodra. Most egy esemény, kedvező pénzügyi fordulatot hozhat, amely előbbre hozhatja egy terved megvalósítását, vagy arra ad lehetőséget, hogy az eddigieknél egyel nagyobbat, merészebbet gondolj.

<<< Ezt láttad már? >>>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!